Moje šťastná hvězda

Snaží se Preiss slepit rodinné vztahy?

Do práce se už nehrne

Herec VIKTOR PREISS (69) nedávno hodně zvolnil v práci. Je opravdu už unavený, nebo je za tím něco jiného? Možná spíš splácí dluh své rodině...

Jak se postupně ukazuje, jeho manželství s JANOU PREISSOVOU (68) není tak harmonické, jak si doposud všichni mysleli. Je známo, že má se svou manželkou dva syny, MARTINA (44) a JANA (41), ovšem teprve před pár lety vyšlo na povrch, že má i nemanželskou dceru.
„Viktor měl u žen odjakživa velký úspěch, a Jana to s ním nikdy neměla jednoduché,“ měla prozradit kolegyně Preissové.

Manželka nesla zradu těžce

Nejtěžší chvíle prožívali na začátku 80. let, kdy si Preiss začal krátký románek. Jenže během něho počal holčičku a nevěděl, jak z celé situace ven. Jeden čas chtěl prý dokonce opustit svou rodinu a začít nový život. Ale rozmyslel si to. „Než se k tomu odhodlal, dítě bylo na světě,“ prozradila taktéž kolegyně Preissové.

Herečku to prý neuvěřitelně ranilo a ze zrady se vzpamatovávala dlouhé měsíce. Svým dětem ale nechtěla brát otce, a tak manželovi odpustila. „Na ženě záleží, jak se řeší krizová situace, pokud k ní dojde. Muž je v takovou chvíli buď slaboch, nebo zpanikaří,“ prozradila herečka. Prozatím jediný, kdo se k celé situaci oficiálně vyjádřil, je syn Martin, kterého diváci znají především jako někdejšího moderátora soutěže Chcete být milionářem. „Naše rodina s tím nemá žádný problém,“ svěřil se do médií. Proč ale celá ta léta Preiss svou dceru skrýval a veřejně se k ní nehlásil?

Nabízel peníze za mlčenlivost

Jako pravý muž se totiž prý skutečně nezachoval. Své bývalé milence nabídl peníze, aby o jejich dítěti pomlčela. Podle jeho přátel každý měsíc na holčičku platil určitou částku, ale jinak se k ní neměl. „To bylo ale přání Jany,“ upřesnila Preissův nezájem o dceru kolegyně Preissové.

Dnes herec ani netuší, kde dcera může být a zda nemá nějaká vnoučata. I když ho možná mrzí, že svému nemanželskému potomkovi nevěnoval žádnou pozornost, teď už je na lítost pozdě. Možná i proto herec teď zvolnil a věnuje se svým blízkým, protože ví, že čas strávený s rodinou mu nikdo nenahradí.

Navíc splácí svůj pomyslný dluh Janě, která sama upozadila svoji kariéru, aby se mohla starat, když zejména Martin měl psychické problémy. Péče nejen o něj, ale pomoc se vnoučaty tak spadla na něžnější polovinu slavného hereckého dua. Alespoň této své zákonité rodině  se herec věnuje. Jestli má ale výčitky vůči svému „nemanželskému“ prohřešku, to se nedozvíme.

O nemanželské dceři svého otce mluvil Martin Preiss jako jediný otevřeně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden