Moje šťastná hvězda
Snaží se skrýt velkou krizi?
Žena mu prý začíná mluvit do letitého kamarádství. Jak na to moderátor zareaguje?
Snaží se skrýt velkou krizi?

Už skoro pět let je LEOŠ MAREŠ (46) ženatý s MONIKOU (41). Vedle toho má ale ještě jeden „vztah“. A podle některých se tyto dva světy začínají prolínat více, než by bylo zdrávo!

Reklama na spokojené manželství by nemohla vypadat lépe. Leoš Mareš (46) s Monikou Koblížkovou (41) se hledali, až se našli. Soustředí se hlavně na dceru Alex, která se narodila letos v březnu, a všechno se zdá být zalité sluncem. Je tu ale jedna důležitá věc.

Tráví spolu až moc času

Už pětadvacet let moderátor spolupracuje s Patrikem Hezuckým (53), se kterým tvoří nerozlučnou dvojku. Hezucký nedávno připustil, že je to jako manželství, a i když přiznal, že spolu prošli několik krizí, všechno ustáli.

Logicky spolu tráví hodně času. Možná dokonce víc než doma. A tady se asi u Marešových rýsuje velký zádrhel.

Sklouzne opět ke starému způsobu života?

Chtěla by ho mít jen pro sebe?

Podle informací ze zákulisí českého showbyznysu se prý Monika začíná ozývat a chtěla by manžela více pro sebe. A pro rodinu. To ale zřejmě nepřipadá v úvahu. Navíc pokud by se jí přece jen podařilo ho „donutit“, aby Hezuckého odstavil, velmi brzy by se to obrátilo proti ní.

Zakazovat chlapovi kamarády je stejné jako ženě říct, že nesmí ke kadeřnici. I když Mareš už roky seká latinu, jeho milenky mají všichni ještě v živé paměti.

Není žádným tajemstvím, že byl Mareš v minulosti hodně divoký. Jeho postelí prošla celá řada známých tváří a ještě další, které se mu podařilo před médii ututlat.

Tyhle prošly Marešovou postelí

Jen namátkou vzpomeňme třeba na Gabrielu Dvořákovou (34), kvůli které se rozešel s manželkou Monikou Poslušnou (47) a začal si žít podle svého. Pár měsíců po rozchodu s modelkou si Leoš začal románek s vicemiss roku 2008 Hanou Svobodovou (34).

Jejich vztah však neměl dlouhého trvání. Prý na ni neměl čas.Pak přišla slovenská topmodelka Michaela Kociánová (33). S Petrou Faltýnovou (44) to bylo jako na houpačce. A nakonec se před ním zjevila Monika Koblížková a Marešovi se změnil svět.

Manželka má v rukou jejich osud

Marešovi známí sice tvrdí, že jakmile začal randit s Monikou, stal se z něj jiný člověk. Přestal řešit milenky a  začal se soustředil jen na budování nového vztahu a plánoval rodinu. Jaký to obrat po všech těch eskapádách!

Začíná se ale šuškat, že moderátorovy „toulavé boty“ se ve skříni opět začínají pořádně ošívat. A jestli mu začne mluvit do dlouholetého přátelství s Hezuckým, může si zadělat na velké problémy…

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz