Můj kousek štěstí

Snaží se Tereza Kostková slepit manželství?

Tereza Kostková (41) a její exmanžel Petr Kracik (59) budou opět trávit společné dny! Schyluje se k velkému návratu?     Mnohým vrtá hlavou, proč tak atraktivní, úspěšná a milá dáma, jako je Tereza Kostková, stále zůstává sama bez parnera.

Jsou to dva roky, co se Tereze Kostkové rozpadlo manželství s režisérem Petrem Kracikem, s nímž má syna Toníka (10). Vztah se začal hroutit poté, co ji muž podvedl. Ač se mu to Kostková snažila odpustit za cenu, aby udržela rodinu, jejich komunikace dostala vážné trhliny a jediným řešením byl rozvod.

Všichni jejich rozchod brali jako hotovou věc. Zdálo se, že Kostková do stejnné řeky už podruhé nevstoupí. Teď se ale dějí překvapivé věci.     Jakoby zatoužila vztah s Kracikem opět vzkřísit! Tomu napovídá fakt, že Kostková hodlá trávit Vánoce opět s Kracikem.

„Tondu si s bývalým manželem střídat určitě nebudeme. My se určitě uvidíme všichni dohromady. Bude s námi,“ vyjádřila se. A to není zdaleka všecho. Naplánovaný mají i rodinný pobyt na horách.     „A pak bychom rádi s Tondou vyrazili na hory mezi svátky.

Jezdíme do Pece pod Sněžkou na psí spřežení,“ pochlubila se ještě. Budou spolu trávit celé dny i noci a fungovat jako idylická rodinka. Chce snad dát svému exmanželovi druhou šanci? Věří, že se změnil a už ji nikdy nezradí? Odprosil ji snad na kolenou? Kdo ví.

Nejspíš by to v případě Kostkové ale nebylo až takovým překvapením, kdyby chtěla dát rodinu opět dohromady. Myslí totiž hlavně na svého syna. Vždyť desetiletý Toník, který je stále ve velmi zranitelném věku, by domácí pohodu tolik potřeboval.

Mít nablízku tátu i mámu, cítit bezpečí ucelené rodiny... Možná herečka pookřála, čas rány v jejím bolavém srdci zacelil a kvůli synovi by dokázala s manželem začít znovu. Zda tomu tak opravdu je a vyjde jí to podle představ, asi brzy ukáže čas.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden