Moje šťastná hvězda

Snaží se uhnat partnera?

Na chlapy má zkrátka smůlu. Žádný vztah, o který v posledních letech usilovala, nevydržel, proto zůstala Kateřina Brožová (53) na nějaký čas sama.

Dokonce se i zařekla, že už nikoho nechce. To jí ale zřejmě moc dlouho nevydrželo, neboť se má podle našich informací scházet s bohatým podnikatelem. Jeho jméno ale nechce nikomu prozradit. Na podnikatele je Kateřina vysazená, jenže štěstí s nimi vůbec nemá. Nakonec se od každého z nich dočkala místo zásnubnho prstenu rozchodu a to z různých příčin.

Chtěla ho zpátky?

Než si našla dalšího vlivného muže s naditými kapsami, snažila se prý vrátit ke svému bývalému partnerovi Jaromíru Soukupovi (52). Přece jen spolu strávili i hezká léta a možná si Brožová zasteskla i po pracovních příležitostech, které jí zprostředkovával.

Je známo, že nyní nemá moc kšeftů. Jak to ale vypadá, její záměr nevyšel. Poté, co opustila Sestřičky Modrý kód, přemýšlí, co bude dělat dál.

Chce se vdávat?

Nejistou dobu by nejspíš ráda přečkala po boku někoho vlivného, kdo jí poskytne ochranná křídla. Proto evidentně začala konat. Podle našich zdrojů má na svého nového partnera tlačit s tím, že by chtěla svatbu.

Problém má být však v tom, že spolu mají být pouhé dva měsíce a je jasné, že po tak krátké době se jejímu milenci asi chtít do chomoutu zrovna nebude. Herečka by ale potřebovala konečně mít nějakou jistotu a partnera si tak trošku pojistit, aby zase nezůstala sama jako kůl v plotě.

Možná by měla zařadit zpátečku a chvíli počkat. Brožová je krásná žena a jistě se jí brzy podaří podnikatele přesvědčit. Do té doby musí být herečka trpělivá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden