Můj kousek štěstí

Snaží se utajit druhé těhotenství?

Mnoho let bylo u Terezy Kostkové (44) téma druhého dítěte tabu, když však nedávno zveřejnila na sociální síti svou fotografii, na níž se jí rýsuje bříško, vzbudila zvědavost fanoušků. 

Z počátku se zdálo, že by si Tereza Kostková přála pořídit svému synovi Toníkovi (13) sourozence, jenže jí tato možnost byla odepřena. V době, kdy ještě byla provdaná za Petra Kracika (62), se nejednou o druhém dítěti zmínila, postupem času ale bylo čím dál tím jasnější, že pokud bude chtít mít ještě potomka, nebude to pravděpodobně s Kracikem.

„Manžel je starší, je to jeho šesté dítě, a taky má právo k tomu něco říct,“ obhajovala před lety skutečnost, že jí tehdejší manžel další dítě nedopřál. Když se spolu rozvedli a herečka našla útočiště v náruči režiséra Jakuba Nvoty (44), kterého si po celkem krátké známosti vzala, mysleli si všichni, že co nevidět oznámí své těhotenství. Jenže čas plynul a nic. Namísto miminka se stále častěji spekulovalo o tom, že se rozpadá i druhé manželství Kostkové.

Nelze se proto divit, že když zhruba v polovině března umístila herečka na sociální síť svou fotografii, na níž se jí výrazně kulatí bříško, vzbudila tím neskrývaný zájem nejen fanoušků, ale i médií. Ostatně, zejména fanynky ji začaly okamžitě zahrnovat komplimenty a gratulacemi.

„Jé, vy budete mít miminko, gratuluji,“ napsala jedna z nich, čímž Terezu Kostkovou poněkud znejistěla. „Jejda, to ne! Připadám vám těhotná?“ zapírala okamžitě herečka. Je to ale pravda?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden