Moje sladké tajemství

Snaží se utajit náhlý rozvod?

Moje sladké tajemství

Jejich manželství poslední dobou obestírá tajemství. Jejich okolí mluví o potížích...

Ukázkový pár. Hana Zagorová (75) a Štefan Margita (65)  patřili vždy mezi hvězdy, které ochotně komunikovaly s novináři i fanoušky. V poslední době tomu tak není, proto se i jejich kamarádi ptají, co se doma u Zagorové a Margity děje. Padají i slova o rozchodu?

Tvoří pár už čtvrt století a za tu dobu se neobjevilo nic extra skandálního, co by mohlo rozbourat jejich rodinnou idylku. Ano, i oni přiznali, že se třeba pohádají, co je to ale proti jiným jejich slavným kolegům. Poslední dobou jako by se jim ale smůla lepila na paty.

Co se děje s Haničkou?

Zejména kolem zdravotního stavu Hany Zagorové (75) se rojí různé spekulace. Před několika týdny se totiž objevily zprávy, že se nejspíš zpěvačce vrátila vážná nemoc krve, že jí znovu mění litry této životadárné tekutiny.

To už tu bylo před pěti lety, tehdy se Zagorová čílila: „Je to hrozné, strašně nepříjemné. Vůbec nic takového se nestalo, v žádné

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden