Moje šťastná hvězda

Snaží se utajit, že je opět těhotná?

Moje šťastná hvězda

V minulosti přivedla na svět dvě děti se dvěma různými muži. Opakuje se snad historie a čeká potomka i se svým dalším dlouholetým partnerem?

O těhotenství mluví častěji, než bylo dříve zvykem. Asi i proto se v kuloárech šušká, že moderátorka LUCIE BORHYOVÁ (44) tají, že je v jiném stavu. Je to pravda, nebo se jedná jen o další výmysl?

Oblíbená moderátorka Lucie Borhyová (44) je dvojnásobnou maminkou. Nikdy se netajila tím, že by byla ráda ještě alespoň jednou v životě těhotná. A to i přes to, že jí ve vztazích založení rodiny nikdy štěští nepřineslo. Co je pravdy na tom, že momentálně čeká miminko se svým dlouholetým partnerem Michalem Smečkou (34)?

Zamilovala se v Řecku

Během svého života prožila Lucie Borhyová dva vztahy, ze kterých vzešlo dítě. V prvním případě to byl na první pohled sympatický řecký podnikatel Nico Papadakis (45).

S tím se blond kráska seznámila v Řecku a dlouho to vypadalo, že bude tím vymodleným princem na bílém koni, na kterého celý život čekala. Ve chvíli, kdy oznámila radostnou zprávu, že čekají společného potomka, málokdo pochyboval o tom, že jim

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden