Můj čas na kafíčko

Snaží se všem zatajit, že je těhotná?

Můj čas na kafíčko

Když poprvé Polívku spatřila, jen těžko čekala, že si ho nastěhuje k sobě domů a vášnivě se do něj zamiluje. Teď se povídá, že s ním čeká dítě!

Herečka Lucie Vondráčková (43) prý skrývá sladké tajemství. Doneslo se k nám, že se svým mladším partnerem Zdeňkem Polívkou (25) čeká dítě. Pokud je to pravda, proč se nechce pochlubit?

V poslední době se Lucie Vondráčková (43) prosazuje více jako herečka než coby zpěvačka. Vše odstartovala role v seriálu O mě se neboj, nyní je pak hvězdou nekonečné Ulice.

Na její kariérní vzestup je určitě pyšný i její současný partner, bojovník smíšeného bojového umění MMA Zdeněk Polívka (25). Sice se do výrazně mladšího muže nezamilovala na první pohled, ale sama otevřeně říká, že čím déle spolu jsou a poznává ho, tím

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden