Můj kousek štěstí

Snaží se zachránit svůj vztah?

Možnost nevěry může být teď větší, než při soutěži, pár teď není v hledáčku fotografů tak často...

Potřebuje pauzu, vypnout po maratonu ve StarDance a podle všeho také zalátat díry, které kvůli soutěži utrpěl její vztah. Nikdo by se ale asi nedivil, kdyby se to nepovedlo.

Alespoň deset dní být někde mimo dění, jen ona a její partner Georg Jirasek (65). „Odletět někam do tepla by bylo super, jen my dva, zasloužím si ti to,“ nechala se slyšet Iva Kubelková (46).

V zákulisí českého swhowbyznysu se povídá, že je to ze strany moderátorky primáckého pořadu Showtime velmi chytrý krok. Po StarDance to prý doma neměla zrovna růžové, asi musela vysvětlovat, jak to doopravdy má se svým tanečníkem ze soutěže, pohledným Martinem Prágrem (29).

Mezi nimi to totiž jiskřilo od prvního okamžiku a říká se, že nezůstalo jen u verbálních lichotek. Partnerovi Kubelkové na pohodě nepřidalo ani to, že Prágr má pověst proutníka. A během soutěže musel snášet pochvalné reakce publika na téma, jak to slavné moderátorce s mladším mužem sluší.

Jednou román, pokaždé román?

Pravdou je, že když byl Prágr ve StarDance před lety poprvé a tančil s bývalou biatlonistkou Gabrielou Soukalovou (34), fotografové je načapali, jak spolu odcházejí z hotelu. Pro Ivu Kubelkovou tedy jeho pověst nebyla zrovna polehčující okolností a nikdo by se nemohl Jiraskovi divit, pokud by měl pár zvídavých otázek. Uvidíme, jestli se brunetce povede vrátit vztah s partnerem na stejnou úroveň, na jaké byl před jejím účinkováním ve StarDance.

Dokáže zkrotit emoce?

Podle mnohých se otřesená důvěra a případně i pošramocená reputace dají v tomto případě napravit jen velmi těžko. Na druhou stranu je pro Kubelkovou výhodou, že Jirasek není žádný emocemi nabitý puberťák, který by jednal bez rozmyslu.

Určitě si vždy nechá vše vysvětlit a rozhodne se až na základě pečlivého uvážení. I on ale musel vidět, jak si jeho partnerka po boku Prágra užívala, prý ji vždy dokázal vyslechnout a utěšit, když se jí něco nedařilo. Tam už je jen krůček k tomu, aby se vzájemné sympatie přeměnily v něco víc.

Také je pravdou, že Kubelková měla v minulosti slabost pro sportovce, Jiraskovu naturelu na hony vzdálené. Vzpomeňme například hokejistu Jaromíra Jágra (51) či závodníka Martina Koloce (56).

Požádá ji o ruku?

Prágr je bezesporu přesně tím typem muže, který se jí vždycky líbil. Bude zajímavé sledovat, kam se Kubelkové vztah s Jiraskem vyvine, jestli ji třeba konečně nepožádá o ruku, což by jistě mohlo být gesto, které by všem zavřelo ústa.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden