Můj čas na kafíčko

Snaží se Žilková všem zatajit, že se znovu vdala?

Vypadá to, že to nejhorší má ve svém životě herečka ze seriálu ZOO Veronika Žilková (62) konečně za sebou.


V poslední době září a rozdává úsměvy na všechny strany. Nejspíš k tomu má dobrý důvod, který nastiňují spekulace kolující českým showbyznysem. Z nich vyplývá, že se měla Žilková tajně provdat za svého partnera, rockera a jednoho ze zakladatelů skupiny Argema Josefa Holomáče (64).


Nikdo nic nevypátral


Tajnou svatbu měla uspořádat mimo dohled bulvárních novinářů na odhlehlém místě jen před zraky těch, kterým stoprocentně důvěřuje.


S Josefem Holomáčem ji měla plánovat jen pár týdnů, a to krátce poté, co se vdala její dcera, exmodelka Agáta Hanychová (39). Žilková tím chce dát všem najevo, že k sobě s Holomáčem patří a už nejsou jen kamarádi, jak o něm ještě v minulém roce říkala.


Josef Holomáč (64).

Stropnický už pro ni nic neznamená

Nejspíš tak konečně uvnitř sebe uzavřela smutný konec předchozího manželství s hercem a diplomatem Martinem Stropnickým (67). Tomu byla dlouhé roky oporou, tvořila mu rodinné zázemí a také ho skvěle reprezentovala. Mluvila o něm jako o svému panu Božském a také mu porodila půvabnou dceru Kordulu (18).

Obrovská zrada

On se jí za to všechno „odvděčil“ tím, že se nedokázal ovládnout a vyměnil ji za mladší asistentku z ambasády v Tel Avivu Markétu Horňákovou (31). Navíc se s manželkou rozešel necitlivě prostřednictvím e-mailu.

Žilková to vnímala jako obrovskou zradu, měla zlomené srdce a proplakala mnoho bezesných nocí. V koutku duše možná i věřila, že se snad k sobě vrátí, doufala v pouhý románek manžela s mladší milenkou. Jenže k tomu nedošlo a na začátku loňského podzimu se oficiálně rozvedli.

Musela ustoupit, i když nechtěla

Předcházely tomu diskuse o tom, jak bude probíhat péče o tehdy ještě nezletilou dceru. Nakonec to měla být Žilková, která ustoupila a podepsala pro ni velmi nevýhodnou dohodu. Udělala to proto, aby v době, kdy bude Kordula plnoletá, nemusela vše řešit před soudem s otcem sama.

Pokud tak za tímhle vším udělala tlustou čáru a skutečně se za Holomáče provdala, je to obdivuhodné. Musí ho velmi milovat a být si jistá, že je to ten pravý. Jestli to ale je celé pravda, nebo vymyšlený příběh, na to si budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Důležité ale v každém případě je, aby byla herečka šťastná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden