Můj čas na kafíčko

Snaží se získat zadanou kolegyni?

Hvězda seriálu Devadesátky Kryštof Bartoš (30) je podle svých slov šťastně zadaný.


A to i přesto, že ještě koncem února tvrdil pravý opak. Kde se jeho nová známost vzala a proč, když o ní má promluvit, tak kličkuje a nechce kápnout božskou, o koho jde? 


Štěpánka Fingerhutová (25).

Proč tak usilovně tají identitu partnerky?

Spekuluje se o tom, že důvodem není nic jiného než to, že si začal se zadanou kolegyní. Jaká to je, se nám sice zatím nepodařilo vypátrat, ovšem není vyloučeno, že jde o jeho kolegyni z Devádesátek, atraktivní Štěpánku Fingerhutovou (25).

Ta je sice už nějakou dobu zadaná, ovšem všichni jsme si jistě dobře všimli, jak to mezi nimi jiskřilo v seriálu. A často se stává, že se taková vzplanutí přenesou i mimo záběr kamer do reálného života. Byl to i případ Kryštofa Bartoše?

„Doba je rychlá a já už si teď nezadaný nepřipadám. Známe se už dlouho,“ prozradil v jednom z rozhovorů a červenal se. Svou lásku tají a skrývá před veřejností prý hlavně proto, že mu poslední vztah nevyšel úplně podle jeho představ. 

Ta poslední s ním skončila po třech týdnech

A ačkoli si s dotyčnou dámou maloval budoucnost, v okamžiku, když se k sobě nastěhovali, po třech týdnech se s ním najednou rozešla. Což herce vnitřně velmi ranilo. A nerad by zažil něco podobného.

Fotka ze seriálu Devadesátky.

Kdoví, možná to bylo proto, že otevřeně mluví o tom, že by rád manželství na celý život a hned tři děti. To totiž může spoustu žen odradit. Snad to tedy neodradí i jeho současnou lásku. A je jedno, zda to je, či není jeho herecká kolegyně Fingerhutová. 

Mezi ženami je o něj velký zájem

Ale i kdyby to snad nějakou ženu odradilo, Kryštof se nemusí bát, že by skončil sám. Přece jen je velmi mladý a díky Devadesátkám má čím dál větší fanouškovskou základnu. A mohla by být mnohem větší, kdyby byl na internetu víc aktivní, což sám ví.

Příliv fanynek nevnímám, možná proto, že moc neprožívám sociální sítě,“ dodává. Jeho kariéra je navíc stále vlastně na startu, nicméně už mu chodí zajímavé nabídky. Našlápnuto má tedy velmi slibně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden