Moje šťastná hvězda

Snaží se Zounar zoufale získat zpět přítelkyni?

Rozchod nenesl dobře

Krátce poté, co se v médiích objevila informace, že bývalá partnerka MARTINA ZOUNARA (49), SIMONA BRDIČKOVÁ (40) si už našla za seriálového doktora Švarce náhradu, vyplul na povrch také nový vztah Zounara. Je to jen náhoda, nebo divadlo pro veřejnost?

Rozchod se Simonou Brdičkovou, dlouholetou partnerkou Martina Zounara a matkou jeho milované dcerky CLAUDIE (7), byl pro herce obrovskou ranou do srdce. Podle lidí z jeho blízkého okolí se z odloučení vzpamatovával jen velmi těžko a do poslední chvíle údajně doufal, že když se dokáže změnit, vezme ho Brdičková na milost a dovolí mu vrátit se k rodině.

Jenže to se bohužel nestalo. Naopak. Zounarova životní láska podle všeho už nějaký čas randí s někým jiným. Jejím vyvoleným je podle všeho VOJTĚCH HLAVÁČEK (38) vysoký podnikatel s naditou peněženkou, který ví, jak se k ženám chovat.

Fotografové je před několika dny nachytali, jak se procházejí po vltavské náplavce a bylo zjevné, že k sobě mají blízko. Letmé doteky, úsměvy a dlouhé pohledy do očí napověděly, že mezi nimi bude zřejmě něco víc, než jen pouhé přátelství. To musel být pro hvězdu Ordinace v růžové zahradě 2 nepochybně ten poslední hřebíček do rakve jejich dlouholetého vztahu.

Zamiloval se při natáčení

Očekávané deprese a zhroucení se v případě herce ale nedostavilo, jak se mnozí domnívali. Záhy se totiž veřejnost dozvěděla, že i on je vlastně čerstvě zamilovaný. Novým smyslem života Zounara se tak kromě dcerky Claudie, se kterou se pravidelně vídá, stala pohledná ALŽBĚTA STANKOVÁ (37), s níž hraje Zounar aktuálně v seriálu Přístav. Herci si milostnou partnerskou dvojici zahráli už dvakrát a jak se zdá, vášeň v nich propukla i ve skutečném životě. Nebo je to všechno jinak?

Spojuje je stejný osud

Stanková i Zounar velmi toužili po svatbě a po spokojené rodině. Ani jednoho se ale nakonec nedočkali. Zůstali svobodní se zkrachovalými vztahy a dětmi. Ostatně Betka si ve vztahu s JANEM SEIDELEM, otcem své dcery ALŽBĚTKY (4) užila své. Po dlouhé partnerské krizi ji i maličkou holčičku opustil.

Zůstala sama. Temperamentní kráska vedle urostlého Zounara jenom září. A seriálový Bobo? Je prý zamilovaný až po uši a doufá, že si konečně splní svůj velký sen – ožení se a pořídí si vytoužené druhé dítě. Snad se nejedná jen o planá slova, která by měla vzbudit žárlivost a zájem jeho bývalé partnerky. To by totiž nepochybně už jednou láskou zklamanou Betku Stankovou srazilo na kolena!

Simona Brdičková.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden