Moje šťastná hvězda

Sní o vášnivé lásce s Fingerem?

Svlékání před kamerou si KRISTÝNA FREJOVÁ (51) pro jednou užila. Důvodem je kolega MARTIN FINGER (52), do kterého je prý zamilovaná. Má to ale háček, on je zadaný.


Odhalovat se před kamerou nikdy nemusela. Při natáčení Zákonů vlka 2 s tím ale Kristýna Frejová (51) problém neměla. Asi se chtěla před Martinem Fingerem (52), který je známý jako Evžen ze seriálu Ulice, ukázat co nejlépe.


Což o to, figuru má fantastickou. Jenže muž, kterého si prý vysnila, je zadaný. Finger žije s herečkou Barborou Vráblíkovou (45), se níž má dokonce syna.


Do svatby se nežene


Mohlo by se tedy zdát, že Frejová nemá šanci. Opak je ale možná pravda. Finger prý před časem partnerce řekl, že si ji nikdy nevezme. A od té doby to podle všeho mezi nimi dost skřípe. Což se asi Vráblíkové nikdo nemůže divit, pokud si malovala krásnou svatbu a místo toho ji čeká život na psí knížku.


V jejich vztahu se prý objevují vážné trhliny.

Pro Frejovou je to ale šance. Ona sama se totiž svatbou nikdy moc nezabývala. Zaprvé už dlouho nemá, s kým by do toho praštila, a je už pořádnou dobu sama. Za druhé ji ale podle některých informací manželství nikdy nelákalo. A to by mohlo Fingerovi vyhovovat.

Opustí partnerku?

Uvidíme, jak to nakonec dopadne. Každopádně to vypadá, že herečka by pro Fingera udělala cokoli. Někteří lidé navíc naznačují, že ani ona mu není lhostejná. Jestli bude schopen a hlavně ochoten opustit Vráblíkovou, ukáže čas.

Třeba si to s Frejovou nejprve vyzkouší „na tajňačku“. Na druhou stranu se povídá, že jeho vztah s mladší partnerkou v poslední době příliš neklape. Tedy šance pro Frejovou?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden