Můj čas na kafíčko

Sny o manželovi mi ukázaly krutou budoucnost.

Na sen jsem si znovu vzpomněla až po manželově smrti

Ve vašem týdeníku mě zaujaly záhadné příběhy a chci se s vámi podělit o něco nevysvětlitelného, co se mi přihodilo.

Je mi 67 let, a to, co budu popisovat se přihodilo před více než dvaceti lety. Tehdy byl můj manžel ještě zdravý a o nějaké nemoci, která ho potom potkala, nebylo ani zdání. Já jsem ovšem měla zvláštní sen. Ve snu jsem viděla manžela jak se mu trochu zkřivila tvář, chytil se za tvář, potom i za hlavu a já se ho ptala, co se mu stalo. Odpověděl mi, ať se nestarám, že si jenom vzpomněl na něco nepříjemného.

Stalo se to skutečností

Byla jsem z toho dost vystrašená, ale nikomu jsem o tom nic neřekla. Protože přibývaly další starosti a manžel byl v pořádku, tak jsem na sen časem zapomněla. Asi za dva roky se u manžela začala projevovat Parkinsonova nemoc. To, co jsem tehdy viděla ve snu, se stalo skutečností. Když jsem uviděla, jak se manžel chytil za tvář nebo za hlavu a na otázku, co mu je, mi odpověděl stejně jako tehdy ve snu, uvědomila jsem si, že právě tohle se mi tehdy zdálo. Opět jsem nikomu nic neřekla, ale bylo pro mě záhadou, proč jsem měla takový sen. Časem se manželova nemoc zhoršovala, já se snažila shánět pomoc všude, ovšem tato nemoc se dá pouze zpomalit, ale nevyléčí se. Na sen jsem zase zapomněla a vzpomněla jsem si na to až po manželově smrti - zemřel před šestnácti roky.

Manžel mě varoval ze záhrobí

Mluvila jsem o tom s několika známými, ale nikdo mi nedokázal říct odpověď. A ještě další věc, ale to už bylo po manželově smrti. Měla jsem potom přítele, vypadalo to, že to bude dobré, nebudu sama. Ovšem po celou dobu, co jsem toho přítele měla se mi zdálo o manželovi. Ukázalo se, že přítel není hodný a dost pije. A tak jsem ten vztah ukončila, protože jsem si řekla, že lépe mi bude samotné, než s takovým člověkem. Když jsem ten vztah ukončila, tak sny o manželovi přestaly. Vykládám si to tak, že mě manžel varoval, což mi potvrdilo i několik mých známých. Takže asi jsou věci mezi nebem a zemí, které se nedají vysvětlit.

Marie B. (67), Vysočina

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden