Můj čas na kafíčko

Sobecký Eddie Murphy se změnil až po nemoci syna!

Můj čas na kafíčko

Ačkoliv se oženil, choval se dál, jako by si mohl dělat, co chce!

Ve své kariéře zažil Eddie Murphy (60) chvíle slávy i nepříjemné pády. V manželství to bylo to samé. To dobré bohužel pokazilo výstřední chování hollywoodské hvězdy.

Populárním po celém světě se stal Eddie Murphy (60) v hodně mladém věku. Slávu mu přinesl zejména snímek Policajt v Beverly Hills. Když ho natočil, bylo mu teprve třiadvacet let. A protože se na vrcholu slávy držel dál, pořádně si to užíval. Stouplo mu to ovšem do hlavy.

Asi ještě v tom věku nebyl dostatečnou osobností, aby s ním úspěšná kariéra pořádně nezamávala. Stal se z něho rozmazlený sobec. Neustále kontroloval své zdraví a svůj vzhled.

Sám o sobě prohlásil, že prý spí oblečený v drahém pyžamu a s vlasy, upravenými brilantinou. Kdyby k němu totiž náhodně vnikl

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden