Moje chvilka pohody

Sociální sítě a pravá láska

Při námluvách hrají stále častěji velkou roli nové způsoby komunikace. Jde především o sociální sítě.

Ty vám například mohou pomoci vyhledat vhodný protějšek v okruhu lidí s podobnými zájmy a životním stylem.

Přitom je úplně jedno, o jakou věkovou kategorii se jedná. SMSky, maily či skype vám zase mohou usnadnit kontakt s vaším milým, vyvoleným. Oproti telefonování to má své výhody. V mailech a SMSkách můžete být ve spojení kdekoli a kdykoli. Navíc eliminujete případ, že protějšek zrovna zastihnete ve špatné náladě.

I telefon je důležitý

Po příchodu emailu či zprávy si muž může rozmyslet odpověď a svůj návrh, nenutíte ho hned reagovat. Telefonování přichází na řadu až třeba v případech, kdy oba mají jistotu, že protějšek má chuť a čas partnera slyšet.

Skype je zase výborný při delším odloučení, kdy se partneři chtějí vidět. Pokud budete umět využít výhod moderní komunikace, váš vztah to obohatí. Pracujte na sobě ve všech sférách, i v oblasti komunikace.

Jak probíhají námluvy

Když se setkají dva lidé, mezi nimiž se rýsuje možný romantický či sexuální vztah, dochází z psychologického a sociologického hlediska k velmi zajímavé situaci plné určité míry nejistoty, nepřímých náznaků a jemných signálů.

Oba potenciální partneři se během těchto námluv snaží vypozorovat, zda je zájem jejich protějšku reálný. Nedávná studie norských odborníků ukázala, že jsou to kupodivu ženy, které mají tendenci při námluvách prezentovat svůj zájem o sex víc, než jaký ve skutečnosti je.

Muži své projevy sexuálního zájmu naopak tlumí. Zvláště pokud je žena přitahuje silně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden