Moje šťastná hvězda

Šokovala vyjádřením o rodině

Zpěvačka Anna Slováčková (25) o svém soukromí mluví opravdu jen velmi nerada a o svých plánech do budoucna ještě méně. Před časem se herečka ale nečekaně otevřeně rozpovídala o dětech.


Přece jen je ve věku, kdy začíná být toto téma stále více aktuální. „Já nevím, jestli budu mít děti,“ překvapila Anna, která překonala rakovinu prsu a znovu se začíná radovat ze života.


Může za to máma?


Dětí si údajně díky slavné mámě, zpěvačce Dagmar Patrasové (65), užila až dost. Kdyby to prý náhodou přece jen přišlo, pak by je chtěla mít v době, kdy bude usazená a vybouřená.


Rozhodně by nechtěla, aby se jí dítě narodilo v době, kdy by dávala přednost své kariéře. Chtěla by na něj mít čas, aby mělo krásné dětství.


Mluví snad z Aničky špatné vzpomínky na vlastní dětství, které mnohdy trávila čekáním na mámu? Přece jen být dcerou tehdy úspěšné a vyhledávané dětské zpěvačky muselo být pro malou dívku těžké.


Slováčková dokonce přiznala, že na cizí děti kolem své mámy žárlila. Poznamenalo ji to natolik, že by své vlastní dítě raději neměla?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden