Moje šťastná hvězda

Šokující obavy Slováčka: Prognózy nejsou dobré, touží splnit Aničce její velký sen

Zpěvačka a herečka Anna Slováčková (28) opět statečně bojuje se zákeřnou rakovinou. Její zdravotní stav nyní komentoval otec Felix Slováček (81) a bohužel nepřinesl příliš pozitivní zprávy.

„Skončila jedna chemoterapie, teď skončila druhá, ty prognózy u takové nemoci nejsou bůhvíco. Po další chemoterapii to ale může být úplně jinak," řekl Slováček. Přestože léčba je náročná a prognózy nejsou příznivé, Felix stále věří v dceřino uzdravení. „Nepřipouštím si žádné coby kdyby, já si připouštím, že bude mít to štěstí a vyhraje nad touhle hnusnou nemocí," sdělil ustaraný otec.

Rodiče mají o Aničku velký strach.

Nyní se Slováček soustředí na to, aby Aničce splnil všechna její přání. „Měla velký sen jet na Vánoce do New Yorku a zažít vánoční atmosféru, jakou zná z filmů," prozradil manžel zpěvačky Dády Patrasové (68). „Půjdeme krok po kroku, nemůžeme se urvat ze řetězu.

Chci jí splnit všechny sny, které si kdy přála zažít. Nedovedu si představit, že by to tak nebylo," dodal Slováček. I přes náročnou léčbu Anička pokračuje v divadle, vystupuje se svou kapelou a natáčí seriál Ordinace v růžové zahradě. Její otec se snaží, aby mohla naplno žít své sny a vycestovat za nimi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden