Moje šťastná hvězda

Šokující odhalení! Hanychová varuje Sandevu před Prachařem!

Na klidný rozvod mohli zapomenout. Když na povrch vyplul románek Agáty Hanychové (39) s fotografem Matějem Dereckem Hardem (38), který Jakub Prachař (40) odhalil přímo v soudní síni, bylo jasné, že bude zle. Prachař však také nemá čistý štít.

Ani jeden nebyl bez viny, přesto stín viny padl hlavně na matku jejich dcery Mii. Prachař si totiž do soudní síně přinesl všechny bulvární články, které detailně rozebíraly Agátin románek s fotografem Matějem Dereckem Hardem.

Zdá se, že vztah mezi Agátou Hanychovou (39) a Jakubem Prachařem (40) je stále plný napětí a nevyřešených konfliktů. Přestože jejich manželství už skončilo, staré rány se ještě nezahojily. Agáta v nedávném rozhovoru odhalila, jak napjatá atmosféra panovala během jejich rozvodového řízení, kdy Jakub přinesl do soudní síně důkazy o její nevěře.

I rozvod s Prachařem se táhl dlouho, hádali se o majetek.

To však nebylo vše – Agáta tvrdí, že Jakub nebyl žádným svatouškem a jeho údajné zálety zahrnovaly i známé tváře, jako jsou Kristýna Leichtová (38) a Diana Mórová (54).

Spekulace o napjatém vztahu mezi nimi podporují i svědectví lidí z jejich okolí, kteří tvrdí, že mezi exmanželi často dochází k hádkám ohledně péče o jejich dceru Miu.

Navíc se zdá, že obě strany stále hledají způsoby, jak si navzájem ublížit, ať už prostřednictvím veřejných výroků nebo tajně získaných důkazů o nevěře. Vypadá to, že drama mezi Agátou a Jakubem zdaleka není u konce a veřejnost bude mít ještě mnoho příležitostí sledovat další vývoj jejich napjatého vztahu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden