Můj čas na kafíčko

Šokující pravda o jejích plastikách

Je těžké uvěřit, že herečka Yvetta Blanarovičová (55) je stále tak krásná a její věk na ní není ani trochu znát. Sympatická herečka, která se do srdcí diváků zapsala především jako malý, ale šikovný čertík z pohádky Zdeňka Trošky (65) Princezna ze mlejna, je ve skutečnosti okouzlující dá mou, popírající přirozený běh času. Nabízí se proto otázka, jestli nemá nějakou plastiku.

Jsou v tom opravdu jen dobré geny?

Podle půvabné brunetky nevděčí za svůj úžasný vzhled žádnému elixíru mládí, ale dostatku pohybu, dobrým genům a rodinným dispozicím. „Babička téměř v devadesáti vypadala na sedmdesát a moje maminka v osmdesáti taky vypadá o dvacet let mladší. Stárneme podle toho, jací jsme. A myslím, že je to i tím, že jsem od čtyř let sportovala, dělala jsem gymnastiku a balet,“ vysvětlila Yvetta. Nervovat se kvůli vráskám prý nemá zapotřebí. A je pravda, že po boku svého syna, úspěšného byznysmena Matyáše (30), vypadá spíše jako jeho starší sestra než jako jeho maminka.

Napomáhá tomu prý i mezoterapie, kterou pravidelně podstupuje. Je to sice omlazení pomocí kyseliny hyaluronové, dá se ale používat bez injekcí, aniž by pronikala do organismu. Díky tomu Yvetta neztratí nic ze své pověstné mimiky.

Šok! Pomáhá jí hlemýždí sliz

Klasické plastické operace tedy zatím nepodstoupila, ale kromě mezoterapie má ještě jeden tajný recept na vrásky. Na obličej si nanáší hlemýždí masku, která se vyrábí z jejich slizu. Na to má asi málokdo z nás žaludek, ale Yvetta má na to jiný názor. Podle ní na tom není nic špatného, zvláště když to pomáhá. Pořád lepší než plastické operace. Její metoda je daleko šetrnější než zásah do těla.

Ale to zdaleka není vše. Mládnout jí pomáhá i sérum z rybích jiker nebo pravé zlato. Ovšem na to si musíte sáhnout hluboko do kapsy. Cena takového séra se totiž pohybuje okolo 7000 korun, takže žádná levná záležitost. Ovšem musíme uznat, že to herečce vážně svědčí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden