Můj čas na kafíčko

Šokující přiznání: Bára miluje také ženy

Když to vychází ze srdce, je jí údajně úplně jedno, jestli miluje muže nebo ženu. S takovou šokující myšlenkou přišla před nedávnem známá herečka Barbora Hrzánová (54). V podstatě tím jasně naznačila, že kromě mužů se rozhodně nebrání ani lásce se ženou.

A její nedávné objímačky a letmé polibky se zpěvačkou Anetou Langerovou (31), o které se ví, že také tíhne k ženám, jsou toho důkazem. Bára vytáhla i pár dalších kolegyň, ze kterých je prý jako uhranutá. Platonicky zamilovaná je údajně třeba do herečky Lenky Vlasákové (46) nebo zesnulé textařky Zuzany Navarové (†45). „Kam mě srdce táhne, tam jdu a většinou se nespletu,“ nechala se slyšet Bára. Vše prý začíná pohledem do očí, pak do srdce a potom dál. Kam tohle zajde?

Zvláštní třetí pohlaví

Pravdou je, že o sobě Bára smýšlí jako o nějakém zvláštním třetím pohlaví. „Vždycky jsem byla divná. Ač jsem se strašně snažila, nikdy se mi nepovedlo stát se tou běžnou, normální holčičkou,“ vysvětluje herečka. Takže se sama necítí podle svých slov být ani mužem ani ženou.

Je manžel až na druhé koleji?

Tuhle teorii jí údajně vymysleli kdysi její nejbližší přátelé, aby ze sebe nebyla příliš zmatená. Těžko ale může mít jasno ve své sexuální orientaci, když stěží umí vnímat samu sebe. Naštěstí pak narazila na relaxační jógu, která jí celkově zklidnila, a už neměla potřebu zfackovat kde koho na potkání. Ale největším překvapením bylo její vyznání pro jejího manžela, herce Radka Holuba (49). S tím je totiž už dlouhých dvacet let. Jenže na jejich vzájemné soužití má Bára svoje zvláštní vysvětlení, kterým se netají. „My s manželem s úsměvem říkáme, že už jsme skoro jako sourozenci,“ uzavírá herečka. Narážela tím snad na dobu, kdy byl Radek také přistižen v objetí cizí ženy, které ona tolerantně přehlížela, a jejich vztah se posunul za hranici?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden