Můj čas na kafíčko

Šokující přiznání: Tvář ničí Gondíkové život!

Do show vstoupila vítězně jako uragán! Proč toho lituje?

Známá česká herečka a soutěžící třetí řady populární Tváře Adéla Gondíková (43) zažívá peklo! Soutěž ještě není ani v půlce a usměvavá černovláska už teď lituje toho, že s účastí souhlasila! Co se jí přihodilo? Hned na začátku se vyděsila, když měla ztvárnit tureckého zpěváka Tarkana.

„Já že mám zpívat turecky? No to ne! Já neumím jinou řeč, než češtinu,“ vztekala se nejdřív Adéla hned po losování. Její obavy, jestli to ve svém věku vše utančí a uzpívá, se jí potvrdily hned při prvních zkouškách, kdy nemohla vůbec popadnout dech. „Nechápu to. Pořád se sama sebe ptám, proč jsem to udělala. Proč jsem se rozhodla zničit si život? Do teď tomu vůbec nerozumím,“ přiznala zoufale. I přesto se jí podařilo hned první kolo vyhrát! To nalilo sympatické herečce nový optimismus do žil.

Adéla ale nebyla zdaleka jediná, která se děsila svého vystoupení. I herec Martin Dejdar (50) šílel, jestli si ve svém věku na sebe neušil pořádný bič. Manželka Daniela se mu doma smála, že je starý blázen, když do takového maratonu šel. Koho dožene nervozita příště?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden