Moje sladké tajemství

Šokující slova o novém milenci!

Očividně dokázal splnit její vysoké nároky!

Představitelka Jitky Farské ze seriálu Ulice Ilona Svobodová (57) se dlouho nemohla vzpamatovat ze smrti milovaného manžela Petra Skoumala (†76) a o nové lásce nechtěla ani slyšet. Její muž byl prý jedinečný, a proto měla Svobodová nasazenou laťku na muže dost vysoko.

Ještě před necelými dvěma lety tvrdila, že nápadníky kolem sebe má, zájem ale o žádného nemá. „Ty, co mě chtějí, nechci. A ti, o něž bych měla zájem, jsou zase ženatí,“ svěřila se se svým trápením herečka.

Zároveň se ale nechala slyšet, že se z toho rozhodně nehroutí. Samotu zaháněla prací a věřila, že jednou, až to bude nejméně čekat, se nový muž jejího života ukáže. A nakonec se sympatická herečka skutečně dočkala.

Nový vztah dlouho tajila Teprve loni v únoru herečka prozradila, že už není sama. Tou dobou už ale se svým objevem chodila rok a půl. Na otázku, zda je šťastná, odpověděla, že je stará, takže v mezích možností je spokojená.

Podrobnosti však o partnerovi sdílet s veřejností nechtěla, snad proto, že si ještě nebyla vztahem natolik jistá a bála se reakce okolí. Převtělil se do něho? Dnes se už Svobodová nebojí a o svém objevu mluví naprosto otevřeně.

Společnost jí dělá už třetím rokem sympatický architekt Petr, s nímž se už dokonce bez ostychu ukazuje na veřejnosti. Petra si velmi pochvaluje, splňuje totiž zcela její představy, podobně jako zesnulý muž.

„Někdy mám až pocit, že je reinkarnací mého manžela,“ šokovala herečka, která zřejmě věří, že se zesnulý muž převtělil do jejího milovaného architekta.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden