Můj kousek štěstí

Sokyně v lásce jí vzala všechno!

O plytkosti románku Josefa Kokty (62) s Ornellou (27) nikdo nepochyboval. Všechno jistě brzy skončí... Ale ona mu přitom nedávno porodila už druhé dítě! Pro Gábinu Partyšovou (41) studená sprcha.

Svou budoucnost si moderátorka představovala zřejmě úplně jinak. Před lety ulovila movitého Koktu a malovala si růžový život v luxusu. Porodila mu syna Kristiána (12) a chtěla rodit dál. Není však všechno zlato, co se třpytí, takže z pracháče Kokty se brzy vyklubal chronický záletník a plánům byl konec. Partyšové ho po veřejné ostudě odloudila tenkrát teprve devatenáctiletá Ornella. Kokta se již dnes netřpytí, protože o všechny své statky přišel, ale o to možná vylepšil svůj charakter. Ornelle nezahýbá a ona mu před nedávnem porodila už druhého syna. Ke Quentinovi (6) přibyl Sven. 

Potomka se nedočkala

Naproti tomu Partyšová je podruhé rozvedená a byť tvrdí, že je šťastně zadaná, její drahou polovičku ještě nikdo neviděl. Moderátorka zřejmě už také propásla poslední šanci se stát podruhé matkou, i když po tom prý velmi toužila. Sice se provdala podruhé, jak jinak než za dalšího pracháče Daniela Farnbauera (44), kterého odloudila od rodiny podobně jako jí Ornella odvedla Koktu, spolu ale dítě nepočali. Naopak, po dvou letech počal Farnbauer se svou bývalou ženou, Partyšovou opustil a vrátil se, odkud přišel, tedy za původní rodinou.

Všechno zlé, k něčemu dobré

Kdo by se tedy divil, že po těchto prohrách by žena necítila hořkou pachuť ze štěstí svých bývalých, které sama marně hledá. Uklidňovat se může tím, že Kokta už dávno není ten pracháč, kterého si brala, trpí vleklými zdravotními potížemi a živit ho musí jeho mladá žena. Zvenku to ale vypadá, že je i přesto spokojený taťka od rodiny a Ornella prokazuje sílu své lásky bez zlatokopeckých úmyslů. Tohle by Partyšová zřejmě nedokázala, takže nakonec si může mnout ruce, že se místo ní v chudobě ocitla její sokyně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden