Můj čas na kafíčko

Soňa Norisová se nechtěně zapletla do vykradení hotelového pokoje!

Můj čas na kafíčko

Jakmile začala pravidelně účinkovat v seriálech, poznala i nepříjemné stránky popularity.

Slovenská herečka Soňa Norisová (47), hvězda seriálu Policie Modrava, si vyzkoušela i opačnou stranu zákona. Za to, že byla předvolána k vysvětlení jednoho majetkového zločinu, ale nemohla.

Jako malá byla Soňa Norisová hodně temperamentní dívkou. Místo aby si hrála s panenkami, lákaly jí klukovské hry na indiány. Máma ji prý vždy hledala po stromech. „Vyráběla jsem luky a střílela z nich,“ vyprávěla.

„Také jsem často stavěla bunkry, s partičkou kamarádů jsme měli svoji základnu.“ Ráda se také předváděla, nedělalo jí problém recitovat. Zúčastňovala se i různých soutěží, ale nikdy by jí tenkrát nenapadlo, že se jednou stane známou herečkou.

S bulimií naštěstí skoncovala včas

Soňa uposlechla radu své učitelky, přihlásila se na konzervatoř a dostala se tam. Pokud by to bývalo nevyšlo, chtěla jít studovat na zdravotní sestru. Protože ale nesnáší pohled na krev nebo jehly, tak by pracovala jako rehabilitační sestra. V sedmnácti letech nastala pro Soňu první nepříjemná životní bitva.

Jeden člověk jí doporučil, že jako budoucí herečka by měla shodit nějaká kila. Tahle myšlenka se jí nepříjemně usadila v hlavě. Narážka na postavu jí bolela a tak se vrhla na dietu. Celé prázdniny jedla pouze melouny. Snažila se být neustále v pohybu, jezdila hodně na kole. Podařilo se jí zhubnout, dokonce až příliš. To jí ale nestačilo.

Začala trpět bulimií, ale nechávala si ten

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden