Můj kousek štěstí

Soňa Norrisová: Útrapy při svlékání

Svršky zřejmě pohledná Soňa Norisová (44) v oblíbeném seriálu Policie Modrava neodhodí, k velké lítosti svých fanoušků. Aby se šéfka policistů svlékala, to by bylo vskutku nevhodné.

Nicméně tmavovlasá herečka se odvážným scénám v minulosti nevyhnula a také se jim nijak zuřivě nebránila. Domnívá se, že decentně natočené milostné záběry do filmů a seriálů v dnešní době neodmyslitelně patří.

Jenomže co když po ní režisér bude účast v takové scéně vyžadovat i teď, v jejím současném věku? Soňa se smíchem prohlašuje, že přece ještě není tak stará, aby byla z podobných věcí definitivně vyloučena.

Vesele tvrdí, že je přece jasné, že herci nemohou ležet v posteli po zuby oblečení, to by nebylo věrohodné. Ale žerty stranou. Soňa si při natáčení milostných scén totiž občas klade znepokojivé otázky. Když se v takových situacích řeší, kam si má dát ruku a jak přesně si má lehnout, sebe samé se v duchu ptá: Proč tu vlastně jsem? Není tahle práce náhodou nedůstojná? Neměla bych dělat něco smysluplného? Nějakou dobu pak vždy trvá, než se vzpamatuje.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden