Moje sladké tajemství

Sotva porodila, tak chce další dítě

Chce mít další dítě proto, aby nemusela do práce?

Herečka Veronika Arichteva (34), kterou si diváci velmi oblíbili v seriálu První republika, si v současnosti pochvaluje, že si nemohla vybrat lepší dobu na to stát se matkou.

Nová životní role, kdy se vloni v září stali spolu s manželem, režisérem Biserem Arichtevem (44), který je podepsán například pod seriálem Kukačky, rodiči syna Luky Christa, se jí zalíbila dokonce tak moc, že už nějakou dobu mluví o tom, že by brzy ráda měla druhé dítě.

„Chci hrozně druhé dítě, Bisi také,“ říká Veronika. Dobře ale ví, že její touha pořídit malému klučinovi sourozence je ovlivněna i tím, jak moc hodné dítě Luka je. A to se podle jejích slov nejspíš u druhého dítěte už nepovede.

„Není možné, aby se stejným lidem narodilo druhé takhle spokojené miminko,“ přemýšlí Arichteva, která se ráda chlubí tím, že syn v podstatě od narození spinká skoro celou noc a ani přes den moc nepláče.

Veronika prý měla štěstí i v tom, že období šestinedělí pro ni bylo úplně bez problému. A tak není divu, že se v jejím okolí šušká, jestli už s manželem náhodou na dalším potomkovi nezapracovali.

Obzvlášť když Veronika nápadně často poukazuje na to, že na svoji původní váhu se ještě zdaleka nedostala. Kdo ví, možná, že tím jen zkouší odvést pozornost od toho, že už má pod srdcem dalšího človíčka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden