Moje šťastná hvězda

Soukup s Prachařem jí stále ničí život!

Ráda by si užívala klid s novomanželem, podnikatelem Miroslavem Dopitou (39). Místo toho ale exmodelka Agáta Hanychová (38) prožívá složité okamžiky kvůli svým bývalým partnerům.

Z velké lásky je nenávist. Nejvíc s ní válčí mediální magnát Jaromír Soukup (54) a bohužel pro Agátu zatím slaví dílčí úspěchy u soudu. V rámci předběžného opatření už nesmí Hanychová ukazovat svou dceru Rozárku (9 měsíců) na sociálních sítích.

K soudnímu řízení ji ze stejného důvodu žene také exmanžel Jakub Prachař (40), se kterým má dceru Miu (6). Hanychová také nesmí vycestovat do ciziny, takže si ani neužije líbánky s Dopitou. „ Róza byla na titulkách plátků jejího tatínka a najednou nesmí být u mě na sociálních sítích,“ nechápe Hanychová.

Docházejí peníze

Odvolávat se prý nebude, protože na právníky nemá. Tvrdí, že Soukup má tisíckrát víc peněz než ona. Soukup se k situaci přestal vyjadřovat a plně se soustředí na přípravu boxerského zápasu, který ho čeká na konci ledna. Hanychovou může hřát na duši snad jen to, že je šťastně zamilovaná a má v Dopitovi velkou oporu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden