Moje šťastná hvězda

Sousedi ji chtějí vyštvat?

Jak už jsme vás informovali, vdova po slavném režisérovi Jiřím Menzelovi (†82) Olga (43) není ve svém sousedství zrovna oblíbená.

Kromě toho, že si kolem domu nechala nainstalovat nespočet kamer, nedávno koupila i pozemek, který ohraničila a osázela jej stromy. Lidé na ni teď mají být naštvaní, protože jim zatarasila cestu.

Možná se jí sousedé chtěli nějakým způsobem pomstít. To by vysvětlovalo nedávnou nehodu, která se Olze přihodila.

Do domu jí vjelo auto

Před pár týdny totiž Olze do jejího domu vjelo auto. Probořilo se až téměř do koupelny a Olga byla v šoku. Jelikož se ale naštěstí nikomu nic nestalo, snažila se to brát s nadhledem.

Dokonce si dělala legraci, že to byl vzkaz od jejího zesnulého manžela, podle ní se Menzel snaží, aby se tady dole nenudila. Co když je to ale všechno úplně jinak?

Třeba to někdo z místních udělal j a k o varování, aby Olgu vystrašil za to, co jim v poslední době provádí. I když to na sobě nedala příliš najevo, incident ji nejspíš hodně vyděsil.

Musí hodně platit

Přece jen má tři malé děti a nechce, aby se jim něco stalo. Proslýchá se, že údajně zvažuje i stěhování. A to nejen kvůli sousedům, se kterými nevychází. Nicméně s tak velkou hypotékou, kterou si na dům ve Stodůlkách vzala, pro ni bude asi složité od smlouvy odstoupit.

Drží si navíc Menzelův starý byt, který jí ho stále připomíná. Na zesnulého muže myslí každý den. Vždycky, když přijde domů, řekne prý nahlas "Ahoj Jiřinko". Věří, že to Jiří slyší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden