Moje sladké tajemství

Spěje její vztah ke krutému konci?

Sotva vyšlo najevo, že herečka Ivana Jirešová (41) už není sama, vyrojily se spekulace o blížícím se rozchodu. Vztah s o šest let mladším podnikatelem Milanem Štěrbou (35) totiž asi neschvaluje její dcera.

Více než rok se po boku Ivany Jirešové (41) neukázal žádný muž. Do společnosti chodila zásadně sama a na otázky týkající se jejího milostného života odmítala detailněji odpovídat. Tvrdila zkrátka, že nikoho nemá.

Koncem loňského roku se ale představitelka barmanky Lucie z Ordinace v růžové zahradě 2 objevila se svým novým partnerem, kterého, jak vyšlo později najevo, úzkostlivě dlouho tajila. Rozvedený a bezdětný Milan Štěrba (35) naháněl herečku snad prý už od března, kdy si na ni sehnal telefonní číslo.

podnikatelem Milanem Štěrbou už klidně vyráží do společnosti a nedělá tajnosti.

Na akci, kam společně zavítali, vypadala Jirešová spokojeně a pozornost milence si užívala. Otázkou je, jak dlouho tato idylka vydrží. Podle našich informací by totiž mohl vztah skočit dříve, než pořádně začal! Chlap z lesa musel pryč Po rozvodu s Viktorem Dykem (49) před dvěma lety dělal herečce společnost jakýsi Štěpán, kvůli kterému přestala jíst maso a změnila svůj životní styl.

Rozchod s ním údajně dlouho tajila. Nakonec Štěpána vystřídal tajemný muž z lesa. „Je to tak, už nejsem sama. Můj partner ale není z branže a vlastně ani z Prahy. Je to takový chlap z lesa,“ uvedla loni na konci léta Jirešová.

Vztah s ním ale dlouho nevydržel a na podzim už podle všeho randila právě s Milanem. Spekulovalo se o tom, že se nový partner nezamlouval hereččině dceři Sophii (13), a tak musel zkrátka pryč. Ostatně nemělo to být poprvé.

Jak je dospívající slečna spokojená se současným objevem své slavné mámy, se herečka zatím nesvěřila. Nechce ji obírat o pozornost Po rozchodu se Štěpánem Jirešová uvedla, že pro ni bylo hodně náročné dělit svůj čas mezi práci, přítele a dceru.

Proto musel jít muž z kola ven. Podle Jirešové byla tehdy její dcera ve věku, kdy potřebovala plnou pozornost své matky, a bylo by nefér dělit ji mezi někoho dalšího, když už to bylo s časem tak bídné. Nyní je Sophii třináct let a dostává se do poměrně problematického období dospívání a hledání sebe samé.

Dá se proto předpokládat, že bude svou mámu potřebovat více než kdy dřív a ta dá jistě opět přednost dceři před láskou. Bude se točit kolem mladších Bohužel ani předpovědi slavných kartářek nemluví ve prospěch oblíbené herečky.

Podle nich opravdu nebude mít Ivanin románek dlouhého trvání. Její vztah by se neměl dostat do vážnější fáze, a jak vášeň náhle vzplanula, tak prý zase stejně rychle pohasne. Kolem Štěrby se navíc časem začnou točit jiné mladší ženy a seriálovou barmanku bude asi sžírat hrozná žárlivost.

Posledním hřebíčkem do rakve nového hereččina vztahu má být také fakt, že Sophie není opět s maminčiným výběrem partnera dvakrát spokojená..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden