Špízy se dvěma druhy masa

Pro masožravce je to přímo skvělá varianta, jak uspokojit chuť na kuřecí i vepřové maso zároveň.


Suroviny:


200 g kuřecích prsou


200 g slaniny   


sůl, pepř


3 lžíce olivového oleje


1 lžička sušeného tymiánu


1 lžička sušeného rozmarýnu


Postup:


Kuřecí maso si očistěte a nakrájejte na kousky. Osolte ho, opepřete a dochuťte sušeným tymiánem a rozmarýnem.


Maso obalené do plátku slaniny po kouscích napíchejte na grilovací jehlu nebo dřevěnou špejli. Špízy lehce potřete olivovým olejem.


Maso můžete grilovat buď na otevřeném grilu, anebo zprudka na pánvi. Špízy nakonec dochuťte hrubozrnnou bylinnou solí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden