Moje šťastná hvězda

Spojuje je láska k dobrému vínu

Moje šťastná hvězda

Gérard Depardieu (72) ani po sedmdesátce nezná v ničem míru. A je jen otázka času, kdy mu jeho mladá přítelkyně Clémentine Igou (44) přestane stačit.

Budoucí slavný herec Gérard Depardieu (72) přišel na svět 27. prosince 1949 jako třetí se šesti dětí věčně opilého a také často nezaměstnaného dělníka a mladičké matky, která se o početné potomstvo nedokázala pořádně postarat.

Je téměř zázrak, že se v mladíkovi, který byl obklopen hrubostí a věčným nedostatkem, zrodil smysl pro krásu a umění. Depardieu už ve dvanácti svou rodinu opustil a dlouho se bezcílně toulal po celé Francii.

Mladistvý delikvent se uchytil v divadle

Živil se všelijak, také drobnými krádežemi, než na nádraží nedaleko Paříže potkal mladíka, který studoval herectví. Na základě jeho rady zkusil své štěstí v hereckém kurzu, a co bylo ještě překvapivější, tento

Zbývá vám 65% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden