Moje sladké tajemství

Spojují je už jen děti?

Navenek sice může Lucie Benešová (44) po boku Tomáše Matonohy (47) působit jako spokojená žena, ovšem vypadá to, že je vše úplně jinak. Dostaly se k nám informace, že už jsou spolu možná jen proto, aby se nerozpadla rodina! Právě proto si Tomáš často vybírá kšefty v zahraničí a kdykoli může, je kdekoli jinde, než doma.

Když už je pak se svou rodinou, má být často podrážděný a není s ním údajně kloudná řeč. Především Lucie se pak prý musí pořádně překonávat, aby s ním stále dokázala žít pod jednou střechou. Říká se ale, že se často přetvařuje a je s ním hlavně kvůli tomu, že umí vydělat peníze a zajistit jí vysoký životní standard, bez kterého si nedokáže představit svou existenci.

Největším rozdílem mezi nimi je to, že Matonoha nerad vyhledává společnost, je to takový „morous“, který dokáže být na druhé příjemný jen v případě, že by si díky tomu mohl něco vydělat. Naopak Lucie působí vždy příjemně a evidentně se mezi lidmi cítí jako ryba ve vodě.

Není tak divu, že společně bez dětí příliš času netráví a každý si žije tak trochu svůj život. Tomáš vydělává peníze a Lucie se především stará o chod domácnosti a blaho rodiny..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden