Moje sladké tajemství

Spokojená herečka by ráda něco změnila, ale ne na vše stačí!

Moje sladké tajemství

Je závislá na cigaretách!

Herečka Jitka Ježková (44) se proslavila už jako sedmnáctiletá rolí Jarušky ve filmu Báječná léta pod psa. Intenzivně dabuje a točí, v posledních letech se začala věnovat víc divadlu. Přes 22 let žije s manželem Milanem a vše běží, jak má.

Jitka je chytrá, vzdělaná, vtipná a na nic si nehraje. Pro herectví se rozhodla už jako malá holka, chodila do dramatických kroužků a to prostředí jí vyhovovalo. Později šla na Pražskou konzervatoř, poté vystudovala Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy. Sálá z ní temperament, umí si užívat života, přesto je zodpovědná sama k sobě i k druhým.

Proč si s manželem tak moc sedí?

Jitka si myslí, že právě třináctiletý věkový rozdíl mezi ní a manželem je hlavním důvodem, proč jsou spolu tak dlouho. Manžel je zkušenější, když se poznali, měl už za sebou

Zbývá vám 65% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden