Moje šťastná hvězda

Spokojené manželství nezničily ani fámy o nevěře

Moje šťastná hvězda

Jejich seznámení rozhodně neproběhlo jako v romantickém filmu, i přesto se ale milují a dnes jsou spolu už čtvrt století.

REY KORANTENG (46) a MONIKA KORANTENG (49) už léta tvoří harmonický pár. Jejich vztah nenarušily ani klepy o tom, že má milenku. Naopak to jejich manželství ještě víc upevnilo.

Jen těžko bychom dnes hledali oblíbenějšího moderátora. Rey Koranteng (46) patří k našim stálicím, už je to neuvěřitelných 27 let, co se každý den objevuje na našich televizních obrazovkách.

A jeho popularita i po tolika letech stále stoupá. K cestě za slávou ale vedla poněkud trnitá cesta. Rey je jeden z těch, kteří by se mohli držet hesla: Kdo si počká, ten se dočká.

Z Ghany do Prahy

Narodil se 2. srpna roku 1974 jako Reynolds Koranteng v Praze české matce a otci, pocházejícímu z Ghany, kam se všichni později přesunuli. Na africkém kontinentě

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden