Můj čas na kafíčko

Společně nejen žijí, ale i pracují

Jak to dělají, že jsou mezi televizními diváky stále oblíbenější?

Kdo by to byl řekl, že právě role v nekonečném seriálu Ulice ukáže, jak je Linda Rybová (45) skvělá herečka. Nejspíš nikdo, jelikož Ulici má mnoho lidí spíše za odpočinkový seriál, u kterého klidně žehlí nebo vaří večeři. Při hereckých výkonech Rybové ale mnoho z nich zbystřilo.

V Ulici herecky vyčnívá

Postavu ženy, která bojuje se závislostí na alkoholu, totiž hraje Linda Rybová tak autentitcky, že si dokonce i její okolí prý začalo čas od času myslet, jestli nemá s pitím problémy i ve skutečnosti. Tomu se ale nestárnoucí herečka jen směje.

Sama totiž alkoholu nehodluje, a když už si dá sklenku vína, je to spíš svátek. A možná se to tak stává jen v okamžiku, kdy mají společně s manželem Davidem Prachařem (62) volný večer či zajdou na romantickou večeři.

A to se děje patrně sporadicky, vzhledem k tomu, jaké je o ně zájem. I Prachař je pohlcen seriálem, hraje v divácky hodně oblíbené Slunečné.

Oba milují divadlo

Oba se navíc často objevují na divadelních prknech. „Hodně se se ženou věnujeme divadlu Verze, které provozujeme s několika přáteli. Nově nás mohou diváci vidět v Divadle v Celetné,“ prozradil herec s tím, že dokonce v minulosti i svou ženu režíroval.

„Jednou jsem to už zkusil. V Divadle Palace jsme nazkoušeli hru Divadlo bude a vydržela to. Ani se nijak nevzpírala,“ popsal ve zkratce, jaké to bylo.

A je tak klidně možné, že se podobná spolupráce ještě někdy v budoucnu zopakuje. Vypadá to totiž, že se Rybová s Prachařem skvěle doplňují nejenom v osobním životě, ale dokážou si vyhovět i v tom pracovním. Rozhodně to tedy nevypadá, že mají před rozchodem, jak často píší některá média.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden