Můj kousek štěstí

Sprostě ji urážejí

Nepěkný zážitek čekal Dominiku Gottovou v rodných Čechách. Rozplakala ji urážka, které se jí dostalo od bezcitné prodavačky v supermarketu.

„Vím, že jsem přibrala, ale za to mohla ztráta zaměstnání a neustálé sezení doma – a také mé zdravotní problémy,“ prohlásila dcera zesnulého Karla Gotta (†80) se slzami v očích. „Ale aby mi paní prodavačka v supermarketu řekla, abych si místo klasického jogurtu, který jsem si chtěla koupit, raději vzala nízkotučný, to už je na mě moc,“ dodala ztrápeně.

Indiskrétní dcera? Na tátu zavzpomínala v knize, ale není jisté, zda by byl Karel nadšený.

Je pravda, že dotyčná prodávající se zachovala jako hulvát, jenže Mistrova dcera musí brát v potaz, že ji coby blízkou příbuznou slavného zpěváka poznávají lidé na ulici, což, jak by potvrdila nejedna celebrita, nemusí být vždy příjemné.

„Lidé se na mě chodili dívat jak na zvěř někde v pavilonu,“ stěžovala si blondýnka, když ještě pracovala v baru či v lahůdkách. I proto se chce natrvalo usadit na dalekém severu, kde prý takové ponížení nezažije. Nedá se však tvrdit, že by ve Finsku žili jen samí slušní Mirkové Dušínové.

Pro příklady netřeba chodit daleko. Dominičin manžel, divoký kytarista Timo Tolkki (55), rozhodně není postava z čítanky. I tak se Dominika rozhodla strávit s ním zbytek života.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden