Moje šťastná hvězda

Sráží mu sebevědomí?

On se snaží, co může, ale ona mu to příliš neulehčuje. Herec a hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (36) by údajně rád prorazil v zahraničí. Jeho manželka Taťána Gregor Brzobohatá (31) si to ale možná přeje daleko víc než on a dost na něj tlačí. Podle ní by se prý Ondřej měl víc snažit a dát do toho víc energie a síly, jinak nemá šanci.

Předhazuje mu svoje úspěchy

Taťána má pracovních nabídek až nad hlavu, stále je totiž velmi žádanou modelkou. Ale svému manželovi to prý až příliš často předhazuje. Když ona dokáže prorazit v tolika věcech, proč on nedokáže prorazit alespoň v jedné? Nejspíš si neuvědomuje, že tím svému muži ubližuje a snižuje mu sebevědomí. On by byl rád, kdyby ho spíš podpořila a stála při něm, ale ona se prý neustále jen vytahuje a vyžaduje pochvalu.

Na všechno se vykašle?

Nedávno Ondřej vydal píseň v angličtině, protože ta se ve světě přec jen chytne líp než čeština.
Nicméně podle jeho ženy je píseň slabá a Ondřej to zkrátka zase celé pokazil. On se s ní kvůli tomu už i pouští do hádek, protože je z ní frustrovaný. Tím se ale celá situace ještě zhorší. Chce se Ondřej na všechno vykašlat? Prý když je jeho žena tak talentovaná a schopná, mohla by je oba živit jen ona sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden