Srnčí medailonky

Luxusní jídlo k nedělnímu obědu.

Suroviny:

● 800 g srnčí panenky
● 1 lžička koření na divočinu
● 1 lžička koření chilli a šípek
● olivový olej ● sůl
● 1/2 žluté a zelené papriky
● cibule (červená i bílá)

Postup:

Panenku nakrájíme na plátky a mírně ji pěstí naklepeme.

Posolíme, okořeníme, zakapeme olivovým olejem a v misce necháme odležet.

Maso opečeme na pánvi a udržujeme teplé pod pokličkou.

Do výpeku dáme nakrájené cibule, orestujeme, přidáme papriky a opékáme asi 2 min.

Vrátíme maso k zelenině, prohřejeme a podáváme s bramborem.

Příprava: 45 min
Cena za porci: 60 Kč

reklama

Komentáře