Moje šťastná hvězda

Stačil se rozloučit s dětmi

Nejprve to vypadalo nadějně, ale nakonec přišel zdrcující konec. Skladatel a hudebník Ladislav Štaidl (†75) minulou neděli zemřel na koronavirus.

Do nemocnice jej přivezl jeho syn Artur Štaidl (24) a už v té době byl jeho stav velmi vážný. V rizikové skupině byl nejen kvůli svému věku, ale také proto, že v minulosti prodělal onkologické onemocnění.

Před smrtí si poležel tři týdny na jednotce intenzivní péče. Jelikož lékaři věděli, jak je to s ním zlé, povolili u jeho lůžka návštěvu.

Byl obklopen dětmi

S Ladislavem se tak na smrtelné posteli alespoň stihly rozloučit všechny jeho děti. Ze svého prvního manželství s podnikatelkou Annou Štaidlovou (74) měl muzikant Jiřího (46), Jana (44), a Karolínu (38).  Se svou druhou partnerkou Ivetou Bartošovou (†48) měl hudebník již zmíněného syna Artura.

K smrti Ladislava Štaidla se vyjádřila spousta slavných osobností i jeho dávná láska, zpěvačka Jitka Zelenková (70): „Některé zprávy se přijímají velmi těžce.“ Ta s ním udržovala milenecký poměr dlouhých jedenáct let.

I když se spolu nakonec rozešli, Ladislav bude navždy v jejím srdci, protože ho bláznivě milovala. Štaidl podle všeho neměl žádnou stálou partnerku. Jeho poslední známost Míša Novotná (43) ho opustila kvůli sektě.

Čeká je nepříjemné vyřizování

I když jsou teď všichni Ladislavovi blízcí na dně, nemine je nepříjemné vyřizování všeho potřebného. Vedle pohřbu se musí také nějak vypořádat s dědictvím. Štaidl si za svou hudební kariéru vydělal miliony a byl také majitelem několika lukrativních nemovitostí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden