Můj čas na kafíčko

Stačilo jedno natáčení a manželství Richarda Krajča skončilo v troskách!

Můj čas na kafíčko

Romantický film měl nakonec zápletku i mimo záběry kamery.

Zpěvák a herec Richard Krajčo (45) to s prvním manželstvím uspěchal. Druhé by možná vydrželo, ale do hry vstoupila jiná žena, takže Richard je dnes už ženatý potřetí.

Ani špatná manželská zkušenost nemusí být nic platná, když lidé uzavřou další oficiální vztah. Richard Krajčo (45) a jeho bývalá žena Martina (43) byli v době seznámení rozvedeni. Když se v listopadu roku 2008 tajně brali, netušili, že se rozvedou znovu.

Brali se, když byla Martina v jiném stavu

První Richardovou ženou byla zpěvačka Iva Frühlingová (40). Svatbu jí navrhl už po pár týdnech chození a v srpnu roku 2005 si řekli své „ano“. Iva dala vztahu přednost před kariérou ve Francii. Jako nevěsta měla na sobě černé šaty, což se bohužel ukázalo jako prorocké.

Manželství se po roce ocitlo ve slepé uličce. Martina Krajčová byla provdaná za známého sportovního moderátora Pavla Poulíčka (47). Rozešla se s ním po pěti letech a důvodem byla

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden