Můj kousek štěstí

Stal se obětí výmyslů zběsilé lidské hyeny?

Karel Gott (76)

Karel Gott (76) porazil rakovinu mízních uzlin! A celý národ se může konečně radovat! Jsou ale i tací, kteří se rozhodli Gottovi nemoci zneužít a do médií rozšířili lhavou zprávu o Slavíkově úmrtí. Kde se v lidech bere takový hyenismus?

Několik dlouhých měsíců válčil národem milovaný Karel Gott (76) se zákeřnou rakovinou, kterou mu lékaři loni v říjnu diagnostikovali. Musel podstoupit šest vln náročné chemoterapie, kvůli které přišel nejen o několik kilogramů, ale také o své vlasy. Téměř celý národ držel Karlovi palce a jednoduše jsme si vůbec nedovedli představit, jaký by byl vlastně v České republice život bez Gotta. Většina z nás nepřestávala věřit a doufala, že se z toho čtyřicetinásobný Zlatý slavík dostane. Karel to nakonec dokázal a v v posledním březnovém týdnu se z nemocničního ošetřování vrátil ke své ženě Ivance (40), která o něj po celou dobu nemoci dokonale pečovala a ke svým dcerám. „ Je mi den ode dne lépe.Ale to víte, jsem po těch chemoterapiích unavený,“ nechal se po propuštění z nemocnice slyšet Karel Gott. Bohužel byli však i tací, kteří se rozhodli Gottovi nemoci zneužít a ublížit tak nejen jemu samotného a jeho rodině a nejbližším, ale také všem Karlovým fanouškům.

Karel Gott, Ivana Gottova

Objevilo se falešné parte

Ještě krátce před koncem loňského roku, kdy nikdo netušil, jak se Gottova léčba vyvíjí, natož jak skončí, oblétla snad všechna internetová média v zemi šokující zpráva o jeho náhlé smrti. „Karel Gott zemřel“, hlásaly všechny informační kanály téměř stejnou řečí. A neváhali připojit Mistrovu fotografii s černým pruhem symbolizujícím tragédii, s letopočty jeho narození i smrti. A na Facebooku vznikla dokonce samostatná stránka R.I.P. Karel Gott, která si krátce po svém založení získala hned několik desítek fanoušků. Někteří z nich zřejmě opravdu tragické zprávě o zpěvákově úmrtí uvěřili, jiní se asi jen bavili, jak dokáže falešná informace postupovat dál a dál. Jedno je však jisté. Samotnému Gottovi, jeho rodině, přátelům a fanouškům se to rozhodně nelíbilo. „ Je to opravdu veliká ztráta pro nás všechny! Přeji upřímnou soustrast jeho rodině. Bude chybět nejen Vám, ale nám všem,“ píše se na stránce, která doposud stále existuje.

Bude zase dobře

Bůh však stál při Gottovi! I navzdory těmto lživým hyenistickým zprávám a nedůvěře některých lidí v Mistrovo uzdravení to nakonec Karel dokázal! „Všechno dopadlo dobře. Jsem šťastný, jsem na světě rád,“ vzkázal Gott svým fanouškům krátce po svém příjezdu na Bertramku. Po pětiměsíčním náročném boji teď však bude muset hodně odpočívat a věnovat se tolik potřebné rekonvalescenci. „ Dnešní výsledky posílily mou naději, že se opět vracím do života. Pravidelně budu docházet na kontroly v nemocnici, ale na co se těším nejvíc, je, že pozvolna začnu s hlasovou rehabilitací.
Právě s ohledem na mé onemocnění musím zvážit, kam až budou moje síly stačit,“ přemýšlí už božský Kája o své budoucnosti.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden