Moje šťastná hvězda

Stal se terčem velké kritiky

Nemohl se dočkat, až se zase postaví na pódium. Dalibor Janda (68) přitom ještě před pár měsíci málem přišel o život. Na vině byl infarkt.


Autor hitu Žít jako kaskadér skončil na operačním sále a nebylo jisté, zda se ještě někdy bude moci ke zpívání vrátit. Nakonec všechno dobře dopadlo a nic mu tak nebránilo, aby mohl zase koncertovat.


Těšil se i z toho důvodu, že loni musel kvůli opatřením zrušit koncertní šňůru ke 40. výročí své kariéry. Vše si chce vynahradit nyní. Se zlou se však potázal.


Bez očkování to nepůjde


Na sociálních sítích totiž nabádal fanoušky k tomu, aby se nechali očkovat. Jedině tak se prý mohou na vystoupeních potkat tváří v tvář. „Je to asi jediná cesta k tomu, abychom opět nemuseli rušit koncerty a aby byla dobrá nálada,“ napsal upřímně. 


Jenže místo pochopení přišla studená sprcha. „Kolik berete za propagaci??? Vás poslouchám rád, ale toto je přes čáru, takto se zaprodat,“ napsal jeden z rozlícených příznivců. A další útoky následovaly. „Zpívej, to umíš, a nenuť druhé k očkování,“ zněl další z mnoha.


Stojí si za svým


Zpěvák je ale přesvědčen, že žádná nemoc by se neměla zlehčovat, byť sám s některými restrikcemi nesouhlasí.


Kvůli tomu se dokonce pustil i do zpěvačky Ilony Csákové (50), která patří ke nejhlasitějším odpůrcům očkování a podle něj dělá z koronaviru kovbojku. Janda se svými zdravotními problémy se ale pochopitelně musí chránit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden