Moje šťastná hvězda

Stal se z ní úplně jiný člověk!

Udělá pro záchranu vztahu opravdu cokoli?

JAN KRAUS (67) prý svou ženu IVANU CHÝLKOVOU (57) vůbec nepoznává! Herečka pověstná svým nezájmem o vaření a domácnost je nyní vzorná hospodyňka.


Herečka Ivana Chýlková (57) se nikdy netajila tím, že ji vaření k smrti nebaví a veškeré domácí práce jí vyloženě obtěžují. „Nevařím, nepeču. A nikdo to po mně ani nevyžaduje. Mě nebaví z domácích prací vůbec nic, to je naprostá ztráta času,“ rozohnila se Chýlková s tím, že podobně je na tom také s nakupováním.


Ivana Chýlková a Jan Kraus.

Nejednou fanoušci Jana Krause (67) politovali, jak těžko se mu musí po boku takové ženy asi žít. On si však nikdy nestěžoval, teď ale je prý v naprostém úžasu a nechápe, co se s jeho ženou stalo. Uvědomila si snad herečka, že by jí mohl manžel pláchnout za jinou, která by o něj pečovala?

Věděl, co ho čeká

Traduje se historka, kdy prý přišel moderátor domů z natáčení hladový a zeptal se velmi opatrně své ženy, která právě popíjela kafíčko s kamarádkou, jestli si může vzít něco k jídlu. Bez mrknutí oka byl odkázán na lednici.

Namazal si tehdy chleba s máslem a své ženě poděkoval, jak dobré to bylo. Pro někoho možná naprosto nepředstavitelná situace, pro Krause ale realita, o níž dobře věděl, když do vztahu s Chýlkovou šel.

Nic mu netajila. Na rovinu mu řekla, že vaření a péče o domácnost není její silná stránka. Možná i proto si nikdy nestěžoval a přijal věci tak, jak jsou.

Nečekané změny

S nástupem koronavirové pandemie se ale v Chýlkové něco zlomilo a leckterá hospodyňka by si z ní mohla vzít příklad.

„Ivanka si koupila prostředek na vytírání, všechno doma vytřela a teď i vaří,“ svěřil se moderátor a dmul se přitom pýchou. Pochvaluje si, že konečně žijí jako standardní manželé, a směje se, že tolik domácího uvařeného jídla viděl naposledy v dětství.

Nadšená je také sama herečka, která se chlubí, jak s manželem jezdí na nákup, vaří a uklízí. Nezbývá než doufat, že jí tahle zázračná proměna vydrží, protože Kraus je prý po mnoha letech konečně naprosto spokojený.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden