Moje šťastná hvězda

Stal se z proutníka věrný muž?

Od té doby, co poznal současnou ženu, seká latinu. Dá se ale záletník vůbec napravit?

Dokonalost z LEOŠE MAREŠE (46) a jeho druhé ženy MONIKY (41) jen sálá. Opravdu je ale všechno bez poskvrnky? A nechal za sebou moderátor svoji ne zrovna lichotivou minulost?


Vždycky byl lovcem krásných žen. Postelí Leoše Mareše (46) prošla celá řada krásek. Vzpomínáte si ještě na modelky, které si malovaly život ve zlaté klícce, ale nakonec ostrouhaly?


Některé ještě jistě máte v živé paměti, nebylo jich totiž vůbec málo. Je ale vůbec možné, aby se obdivovatel ženské krásy tak rychle změnil a věrnost se stala jeho druhým já? 


Vzorný táta a manžel


Leoš a jeho druhá žena Monika (41) se na začátku března stali rodiči krásné holčičky, které dali jméno Alex. A slavný moderátor je z malé princezny úplně vedle. Asi jen těžko by někdo při pohledu na něho, jak chová svého nejmladšího a vytouženého potomka, řekl, že kdysi býval takovým proutníkem.


Od té doby, co však poznal Moniku, není po žádném skandálu či aféře ani památky. Avšak jen málokdo věří tomu, že by se mohl opravdu zcela napravit.


Jedna kráska vedle druhé


Nejdelší vztah měl se svojí první ženou Monikou Poslušnou (47). Mají spolu dva syny, Matěje (13) a Jakuba (16). Chodil s ní od roku 1998 od svých dvaadvaceti, vzali se po deseti letech.


Už tentýž rok ale Leoš poprvé veřejně ukázal, jak moc se mu zapalují lýtka, a Monice začal zahýbat s někdejší studentkou Gábinou Dvořákovou (33). O měsíc později se začalo hovořit o jeho vztahu s misskou Hanou Svobodovou (33). 


Vystřídal jich vážně hodně


Na podzim roku 2011 se rozešli a roli utěšitelky na sebe vzala slovenská topmodelka Michaela Kociánová (33). Pak přišla na řadu známá modelka a hlavně rebelka Petra Faltýnová (44), která měla s Marešem společnou hlavně zálibu ve střídání partnerů.


Několikrát se rozešli a dali zase dohromady. Krátce před koncem roku 2015 ale spolu skončili definitivně a moderátor začal vztah se svojí současnou manželkou, módní redaktorkou v časopise.


Zdá se, že bez sebe nedají ani ránu. Otázka je, jak dlouho jim to vydrží.

Jsou jako chodící štěstí

Faktem je, že vztah Leoše a Moniky vypadá báječně. Jako by nebylo větší lásky a štěstí. Proč by tedy měl vůbec někdo spekulovat o tom, zda jí může být nevěrný? Odpověď je jednoduchá – protože je to Leoš Mareš a jeho minulost hovoří za vše.

Myslet si, že člověk mávne kouzelným proutkem a je z něj někdo jiný, není dost dobře možné. I s první ženou to dlouho vypadalo, že je nemůže nic rozdělit, jenže instinkt lovce se u Mareše beztak projevil. Momentálně snad Leoš seká latinu. Věřme tomu a oběma to ze srdce přejme.

Ale na jak dlouho to takhle zůstane a kam až by byl moderátor ochoten zajít? Na to si budeme muset ještě počkat, je ale dost možné, že tentokrát to nebude dělat tak moc okatě, jako tomu bylo kdysi, už jen proto, aby si nepokazil nálepku dokonalého manžela a otce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden