Moje šťastná hvězda
Stal se z velké lásky nakonec milostný čtyřúhelník?
Po šesti letech vztahu musí přijít změna. Zatímco Monika chce svatbu, vypadá to, že Horna se rozhodl svou partnerku vyměnit. Nebo naopak?
Stal se z velké lásky nakonec milostný čtyřúhelník?

Chtěla se vdávat, ale místo toho jí nejspíš zbydou oči pro pláč. MONIKA ABSOLONOVÁ (43) má teď asi úplně jiné starosti. Do jejího vztahu s TOMÁŠEM HORNOU (39) se totiž podle všeho zapletl někdo třetí. Bude u nich šestý rok krizový?

Kdekdo si myslel, že jejich vztah je pevný jako skála, naprosto neotřesitelný. Teď to ale vypadá, že i jim se lepí smůla na paty. Sice spolu ještě nejsou oněch prokletých sedm let, po jejichž uplynutí se páry často rozcházejí, i tak to ale v jejich domácnosti asi pořádně houstne.

A dusno by se dalo doslova krájet. Monika Absolonová (43) je stále uvázána doma a její partner Tomáš Horna (39) se podle všeho doma zase raději vůbec neukazuje. Čí je to vina? Jejich aktuální situace má být velmi zapeklitá.

JAKO HOSPODYŇKA U PARTNERA NEOBSTÁLA

Na vině jsou ale pravděpodobně oba. V předchozích měsících si oblíbená zpěvačka stěžovala na to, že Horna dostatečně neoceňuje její aktivity v domácnosti. Většina stížností se týkala především jejích kulinářských schopností.

Zřejmě byl vždycky bývalý hokejista zvyklý na poctivou domácí kuchyni a pořádné vyvařování, jenže Monika se dvěma malými dětmi na krku nemá čas vařit složité recepty a to, co by si její milý přál.

Nejednou se dokonce mělo stát, že vyhodila celý svůj výtvor do záchodu nebo odpadkového koše, protože partnerovi zkrátka nechutnal. Legraci si z toho dělají nejen fanoušci, ale i přátelé.

A Monika to nakonec všechno brala s humorem sobě vlastním. Je to žena, která se snaží být vždycky nad věcí. Navíc nechce, aby děti poslouchaly, jak se rodiče hádají.

Jenže čeho je moc, toho je příliš. Monice zřejmě došla trpělivost a Hornovi zase chuť se snažit se svou partnerkou nějak vyjít. A tak to vypadá, že si za ni chce najít náhradu.

ČEKAJÍ NA NĚHO ZÁSTUPY FANYNEK

Nedávno se totiž údajně v showbyznysových kuloárech objevila zpráva, že Monika zuří kvůli něčemu, na co Hornovi měla přijít. Vzhledem k tomu, že mu ještě není čtyřicet, je to sportovec, a navíc známý a pohledný, je pochopitelné, že ženy se na něj lepí jako vosy na med.

Dokonce i ty, které jsou mnohem mladší než on a byly by schopné všeho, jen aby s Hornou strávily jedinou noc. Jenže bývalý hokejista by nikdy své partnerce nezahnul. Tedy alespoň dříve.

Byla pro něj vším a pomohla mu překonat těžké období tehdy, kdy si dodělával maturitu a nevěděl, jak profesně pokročí dál. Vždycky stála při něm. Na druhou stranu od té doby, co vychovávají druhé dítě, vzájemně se trochu odcizili.

Samozřejmě že už na žádnou velkou romantiku není čas. Chodí spát unavení a ráno se probouzejí rovněž tak. Než děti povyrostou, lepší to už asi nebude. Otázkou však zůstává, zdali do té doby spolu pořád ještě budou.

Horna je přece jenom muž a fanynky se mu nabízejí samy. A když je doma atmosféra, jaká je, není se čemu divit, že by nejspíš svodům jedné z nich podlehl.

Nejprve se údajně spekulovalo nad tím, zdali mu Monika náhodou nepřišla na nějaké nepřístojné esemesky schované v telefonu. Nakonec ale mělo vyjít najevo, že ho měla s nějakou ženou přistihnout nedaleko jejich domu, když se loučili.

PODVEDL JEDNOU, PODVEDE I PODRUHÉ?

Co je na tom ale pravdy, se s určitostí neví. Její kamarádky se podle všeho k ničemu vyjadřovat nechtějí a přímo Moniky se nikdo neodváží ptát, protože tuší, že by s ním hned vyběhla.

Na sociálních sítích sice pořád působí jako šťastná rodinka, ale ve skutečnosti je situace zřejmě jiná. Oba prožívají těžké období a nechtějí, aby ho s nimi řešil kdokoliv jiný?

Absolonová mohla předpokládat, že by jednoho dne mohla tato situace nastat. Když totiž v roce 2014 začala s Hornou randit, byl ženatý a jí to zřejmě vůbec nevadilo. Předtím než se ti dva do sebe zakoukali, to vypadalo, že je i on se svou dnes již bývalou ženou Jitkou (38) velmi šťastný.

Alespoň jeho žena byla určitě. Jenže Horna se nakonec čirou náhodou seznámil s Monikou, která ihned věděla, že je to pro ni ten pravý muž na celý život, a tak ho chtěla za každou cenu získat pro sebe.

A udělala by pro to úplně všechno. Zpočátku svůj vztah tajili, ale když nakonec Jitka svému muži sbalila kufry a vyhodila ho z domu, neviděli důvod tajit vztah dál.

Pro některé byla zpěvačka ženou, která zničila spokojený manželský pár, pro jiné, a těch bylo víc, ale byla ženou, která si zaslouží štěstí a lásku, a tak ji za to neodsuzovali. A ona jim za to byla vděčná.

Ale co když se historie skutečně opakuje? Co když Horna zase začal hledat štěstí jinde jako kdysi? Monika by se nemohla divit. Říká se, že kdo jednou podvede, podvede klidně podruhé i potřetí.

Možná je ale všechno jinak, než jak se teď zdá. Objevily se totiž informace i o tom, že Monika Hornovi nezůstává nic dlužná.

NAŠLA SI I ONA NĚKOHO JINÉHO?

Co je na tom ale pravdy, se s určitostí neví. Její kamarádky se podle všeho nechtějí k jejímu osobnímu životu nijak vyjadřovat, jsou proto stejně tajemné jako zpěvačka.

Avšak místní tamtamy už začínají šířit spekulace o tom, že si i Absolonová našla někoho, u koho v současné době nachází pevnější oporu než u Horny.

Sice má vše zatím probíhat jen na telefonické a e-mailové úrovni, ale už brzy by se možná její nový mimopartnerský vztah mohl posunout někam dál.

Záleží ale na tom, jak to bude pokračovat s Tomášem. Samozřejmě že by zpěvačka dala přednost své lásce, už jen proto, že spolu mají dva syny a pro Moniku je rodina důležitá.

SVATBA, NEBO ROZCHOD?

Před rokem se měla nechat slyšet, že by ráda svému partnerovi porodila i třetí dítko. Ještě raději by se ale vdala. I ona by pochopitelně chtěla být vdanou paní a oficiálně k někomu patřit.

Jenže teď zase tvrdí, že život na psí knížku jí naprosto vyhovuje. Může za to její tajný milenec, nebo je to jenom zástěrka, aby nemusela všem vykládat, proč se ještě s Hornou nevzali?

Právě v něm má být totiž zakopaný pes. Ve vztahu se snaží čím dál méně, je pasivní a akční Monika by jistě po svém boku chtěla někoho, kdo bude jako ona. Nejspíš i kvůli tomu se jejich vztah v posledních měsících údajně vyostřil.

Monika nejdřív chtěla vztah posunout dál, ale místo toho to vypadá, že si jeden jak druhý našli někoho jiného a jsou spolu jen kvůli dětem.

Související články
Můj čas na kafíčko / 18.10.2024
Mnoho lidí nechápe, proč se stále nevzali. Anonymní zdroj z blízkého okolí moderátorky Kristiny Kloubkové (47) tvrdí, že se k ní měly dostat informace, že před ní partner Václav Kuneš (49) tají nemanželské dítě. Sám do vztahu s moderátorkou vstupoval s tím, že má dceru Aine z předchozího vztahu. Náš zdroj ale tvrdí, že to […]
Došla Felixovi trpělivost a chce Patrasovou zavřít do léčebny?
premium
S někdejší hvězdou dětských srdcí je to podle všeho špatné. Nechce se prý léčit a potíže s alkoholem se u Dády Patrasové (68) stupňují. Myslí Felix Slováček (81) na krajní řešení? Nejspíš došlo na to, čeho se mnozí nejvíc obávali. Když už se zdálo, že Dáda Patrasová (68) kvůli nemocné dceři dokáže omezit pití, přišlo […]
reklama
Má doma prvňačku, do školy ji ale Kristýna Leichtová (39) neposlala. Rozhodla se, že bude Dorotku (6) učit sama. Herečka ze seriálu Zalez do spacáku prohlašuje, že se jí nelíbí současný školní systém. I bez odborného vzdělání si tak troufne učitele nahradit. Jen aby to nedopadlo jako s jejím nevalným podnikáním… Režíruje i režiséra? Navíc se […]
Můj čas na kafíčko / 17.10.2024
Zvláštní informace kolují českým showbyznysem s ohledem na konec Pavly Tomicové (62) v seriálu ZOO. Oblíbená herečka a její postava Anežky Krásné se do samotného finále projektu nedostala. Prima s ní ale měla počítat do dalšího seriálu, který měl volně navazovat na divácky úspěšnou ZOO. Jenže Tomicová odmítla. „Její okolí jí to v podstatě nedovolilo. Mají v živé […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz