Moje šťastná hvězda

Stala se obětí podvodníků

Sype se na ni jeden problém za druhým. Herečka Pavla Tomicová (60), známá ze seriálu ZOO, čelí  velmi nepříjemné situaci.


Sotva zhubla 35 kilogramů, aby ulevila svému tělu, které je už takto zatížené cukrovkou, objevily se spekulace, že je její manželství s Ondřejem Malým (56) v troskách. 


A aby toho nebylo náhodou málo, objevilo se její jméno v reklamě na pochybné přípravky na hubnutí. Tomicová přitom svá kila shodila pomocí pravidelné a vyvážené stravy, a tak ji zneužití její osoby v tomto kontextu, ke kterému nedala svolení, velmi rozčílilo.


Hubla zdravě


Jde o jeden z reklamních trháků, který slibuje zázraky takříkajíc na počkání. Tomicovou to pochopitelně velice zamrzelo, jelikož za jejím úbytkem hmotnosti není nic jiného než několikaměsíční dřina.


„Na hubnutí jsem nic neužívala, a hlavně jsem se nepodílela na žádné takové reklamě. Moc mě to zlobí,“ svěřila rozhořčeně. Po létech, kdy bojovala s jo-jo efektem, si tentokrát dala záležet, aby na to šla opravdu zdravě a nevyužívala žádné „osvědčené zázraky“. 


Diváci si musejí zvyknout


Na radikální změnu reagují fanoušci rozporuplně. Léta byli zvyklí na korpulentní dámu, a tak nějak to k ní zkrátka patřilo. Teď je z ní úplně jiný člověk, na kterého si diváci musejí na obrazovkách teprve zvyknout. Jak jí to sluší, se budou moci přesvědčit už na podzim, kdy se seriál ZOO vrací.


Jak to má s manželem?


A co se týče údajných problémů s manželem? Ty se začaly  rojit poté, co se sympatická Pavla objevila na karlovarském filmovém festivalu po boku syna Adama (29).


Po Malém ale nikde nebylo ani památky a nešlo si nevšimnout, že je herečka velice smutná. Jeho nepřítomnost omlouvala tím, že je pracovně zaneprázdněný. Říká se však, že to byl právě on, kvůli komu se rozhodla tak rapidně shodit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden