Moje šťastná hvězda

Stala se obětí velké kritiky

Byl to pořad, o kterém se mluvilo dlouho dopředu a který sama jeho hlavní protagonistka, herečka Jiřina Bohdalová (90), přirovnávala k legendárním a velkolepým show kolegy Vladimíra Menšíka (†58).


Řeč je o silvestrovském vysílání České televize. Bohužel podle diváků se tahle velká očekávání ani náhodou nenaplnila. „Paní Bohdalová by měla mít trošku soudnosti. Její vzhled připomínal voskovou figurínu a chvílemi až naháněla strach,“ zněl například jeden z mnoha zdrcujících komentářů.


Spoustu lidí nakonec vystřihli


Slavnostnímu programu ale nejvíc vyčítali to,  že vtipy a scénky, které se tam objevily, byly staré a zazněly už mnohokrát. A nebyli to jenom diváci, kterým silvestrovský večer nepotěšil.


Smutní mohli být i samotní účinkující, kteří byli nakonec z finální verze vystřiženi. Mezi nimi byl například Bolek Polívka (72), Luděk Sobota (78), Josef Náhlovský (72) nebo Martin Dejdar (56).


Byl vzteky bez sebe


Zejména Sobota nesl celou situaci velmi špatně. „Řekl jsem jim, ať mě už nikdy nevolají. Že s nimi už nechci mít nic společného,“ rozohnil se oblíbený komik. Jiřinu Bohdalovou ale musí celé fiasko pořádně mrzet, svých kolegů si váží a naštvat je určitě nechtěla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden