Moje sladké tajemství

Stala se terčem obrovské nenávisti!

S něčím takovým se herečka Dana Morávková (49) snad ještě nesetkala! Až nyní totiž poznala, jak neuvěřitelně krutí umí někteří lidé být. Dokáže se z toho vzpamatovat?

Na vlastní kůži teď herečka Dana Morávková (49), kterou diváci vídají v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, poznala, jak snad se může přízeň publika změnit na nenávist. A všechno přitom začalo věcí, o které si Morávková myslela, že je úplně nevinná. Co se stalo?

Práci v divadle Morávková miluje a už se těší, až se do něj vrátí.

Do práce chce za každou cenu

Už téměř rok je Morávková bez kontaktu s živým publikem, a tak se těžko někdo může divit, že návrat do divadla nedočkavě vyhlíží a byla by proto to ochotná udělat mnohé. Jenže jak brzy zjistila, její sledující jsou z velké části jiného názoru.

Dostane brzy zase nějakou atraktivní roli?

„Včera jsem se dočetla, že jednou z možností navrácení k normálnímu životu je nechat se před akcemi, jako například představeními či koncerty, otestovat.

Proto mě zajímá, zda byste za námi přišli do divadla pod podmínkou testu. Díky za odpovědi. Vaše Dana,“ napsala na svůj profil na sociální síti aniž tušila, jaké peklo kvůli tomu zažije.

Ustojí tolik nenávisti?

Morávková je zvyklá na to, že její fanoušci, se kterými prostřednictvím internetu komunikuje jsou na ni milí a chápavý. Možná až dosud nevěřila, kolik nenávisti se v nich skrývá. Dost z nich ji totiž obvinilo z toho, že se zaprodala tomu, aby propagovala očkování proti nemoci covid, která v současnosti sužuje celý svět.

A neváhali jsi drsně urážet i přesto, že se o něm Morávková ani slůvkem nezmínila. A snad i proto se herečka snažila nějakou dobu zlým komentářům bránit. Pak ji to ale udolalo natolik, že to vzdala. Těm fanouškům.

Kteří pochopili, že Dana byla jen zvědavá, jestli se lidem po divadle stýská tak moc jako jí, nezbývá než doufat, že se z útoku vzpamatuje a nerozhodně se ze sociálních sítí stáhnout. Nebyla by první, ale její věrné by to jistě mrzelo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden