Můj čas na kafíčko

Stála za rozvodem Clinta Eastwooda osudová chyba moderátorky?

Můj čas na kafíčko

Řekl, že právě na ni celou dobu čekal. Stejně se nakonec rozešli.

Hvězdou světového formátu se stal Clint Eastwood (90) už před půl stoletím. Za tu dobu měl spoustu vztahů a aférek. Manželství s Dinou Ruiz (55), do kterého vstoupil v roce 1996, bylo ale teprve jeho druhé.

Nestárnoucí hollywoodské legendě, herci Clintu Eastwoodovi, bylo letos už 90 let. Ani filmová kariéra představitele tvrdých mužů a oscarového režiséra, ani jeho milostný život ovšem zdaleka ještě nekončí.

Zatím se stihl dvakrát oženit, ale měl i spoustu nemanželských dětí. Celkové skóre: sedm potomků s pěti ženami!

K některým dětem se nehlásil

První manželství vydrželo slavnému herci celých 31 let. Ženil se v roce 1953, v době, kdy ještě vůbec nebyl známý. Měl tehdy dva potomky, syna a dceru. Vlastně tři. O nemanželské dceři ale nic netušil.

Ta přišla na svět ještě dřív než jeho syn a Clint Eastwood se o ní dozvěděl až v 90. letech, kdy už byla dospělá. K dalším dvěma dětem se drsný chlapík oficiálně přihlásil až v roce 2002, na svět přitom přišly o více než deset let předtím. Měl je s jednou

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden